Η είσοδος Σαββίδη στα τηλεοπτικά ταράζει τα… νερά

Οι επενδύσεις σε πρόγραμμα “αγχώνουν” τους ανταγωνιστές του

Ανησυχία προκαλεί στους παραδοσιακούς παίκτες της τηλεόρασης η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη με το αδειοδοτημένο “Epsilon”. Αφού ο νέος παίκτης διαθέτει την οικονομική επιφάνεια για να μπορέσει να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό και μάλιστα να απειλήσει με τις επιλογές του στο πρόγραμμα τους υπόλοιπους, δεδομένου ότι οι συνεργασίες που υπογράφει σε καμια περίπτωση δεν περνούν απαρατήρητες!

Με άλλα λόγια το πρόγραμμά που ετοιμάζει η διοίκηση του σταθμού, εκτός από πλούσιο, είναι και αρκετά φιλόδοξο! Έτσι το μεγαλύτερο άγχος παρατηρείται στα επιτελεία του ΣΚΑΙ και του ΑΝΤ1 και λιγότερο στο STAR και τον ALPHA.

Οι επιτελείς σε Μαρούσι και Φάληρο παρά τα χρήματα που επενδύουν για τα νέα τους προγράμματα, την εμπειρία που διαθέτουν, αλλά κυρίως παρά τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν με το τηλεοπτικό κοινό, παρακολουθούν στενά τις κινήσεις του ανταγωνιστή τους και προχωρούν σε διορθώσεις και προσθήκες όπου το κρίνουν απαραίτητο!

Για αυτό όλοι συμφωνούν ότι η φετινή μάχη, εκτός όλων των άλλων θα κριθεί και στην εκκίνηση. Οποιος προλάβει να ξεκινήσει πρώτος, ρίχνοντας στον ανταγωνισμό το νέο του πρόγραμμα πιθανότατα – εκτιμούν, θα διεκδικήσει και ισχυρό προβάδισμα.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που όλοι δουλεύουν στο φουλ, προκειμένου να προλάβουν τον προσεχή Σεπτέμβριο να είναι έτοιμοι (και όχι όπως παραδοσιακά συνέβαινε τον Οκτώβριο)! Στόχος για τους περισσότερους πια είναι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, δηλαδή μαζί με την έναρξη των σχολείων, να βγάλουν τα νέα τους προγράμματα!

Συμπερασματικά το “Epsilon” και οι επενδύσεις που κάνει στο πρόγραμμα ανεβάζει τον πήχη του ανταγωνισμού και αναμφισβήτητα ταράζει τα λιμνάζοντα νερά στο χώρο της τηλεόρασης.

Comments are closed.