Γραφική η εμμονή με την ΕΡΤ

από το περιβάλλον του Σαμαρά

Γραφική έχει καταντήσει η εμμονή του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την ΕΡΤ! Δεν έβαλαν μυαλό όταν οι πολίτες καταδίκασαν το “μαύρο”, ούτε όταν τους “μαύρισαν” και τους έστειλαν στην αντιπολίτευση (σε μεγάλο βαθμό και εξαιτίας αυτής της απόφασης)!

Αν δεν τους αρέσει να μην τη βλέπουν οι ίδιοι… Η δουλειά τους δεν είναι να προτρέπουν τον κόσμο ποια κανάλια να βλέπει και ποιες εφημερίδες να διαβάζει (όπως συνέβη τις προάλλες με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ εναντίον της εφημερίδας “Δημοκρατία”)!

Επιπλέον όμως η εμμονή με την ΕΡΤ δείχνει κόμπλεξ και εμπάθεια απέναντι στους εργαζόμενους (και όχι στις διοικήσεις που έρχονται και παρέρχονται και υποτίθεται είναι ο στόχος)! Ενώ επιβεβαιώνει ότι το “μαύρο” δεν ήταν μια αψυχολόγητη κίνηση, αλλά μια συνειδητή στάση… Που ούτε ο Μαδούρο που σιχαίνονται δεν τολμάει να κάνει… Οχι μια Δυτική δημοκρατία!

Και επιτέλους ας απολογηθούν και μια φορά για τις αστειότητες σαράντα χρόνων να φτιάξουν δήθεν το ελληνικό BBC! Και τελικά παρέδωσαν έναν κλειστό φορέα!

Οσο για την ΕΡΤ επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ, θα κρίνουν οι πολίτες και όχι οι Μουρούτηδες (που έκαναν ό,τι κατηγορούν σήμερα)!

Comments are closed.