Τα αντανακλαστικά της ΕΡΤ και στις φωτιές η καλύτερη απάντηση στους συκοφάντες της

 

Αγγίζει τα όρια της πρόκλησης η συστηματική στοχοποίηση και κατασυκοφάντηση της ΕΡΤ από φιλικά στη ΝΔ ΜΜΕ, με φανερό πλέον στόχο να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για το νέο “μαύρο” που επιφυλάσσουν στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα σε περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση!

Βεβαίως το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού! Αλλά αυτό είναι το πολιτικό σκέλος και θα το βρουν μπροστά τους όταν το επιχειρήσουν!

Την ίδια ώρα όμως οι εργαζόμενοι της δημόσιας τηλεόρασης και ολόκληρος ο ειδησεογραφικός μηχανισμός του φορέα δίνει την καλύτερη απάντηση στους επαγγελματίες συκοφάντες και στα γαλάζια τρολ, με τη δουλειά τους!

Για άλλη μια φορά η ΕΡΤ επέδειξε αντανακλαστικά και από την πρώτη στιγμή ενημερώνει τους πολίτες για όλα τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει από το πρωί στην Αττική, με συνεχή ΡΟΗ ειδήσεων… Και με τους δημοσιογράφους να είναι επι τόπου μεταφέροντας τις εικόνες και το ρεπορτάζ! Αλλά και από το κέντρο επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι όπου βρίσκονται Σκουρλέτης και Τόσκας.

Ενδεικτικό όμως ότι όλος ο μηχανισμός είναι επι ποδός την ώρα που στην ΕΡΤ 1 είχε μπάσκετ (κλήρωση πρωταθλήματος 2018 – 2019) η ροή της ενημέρωσης συνεχίστηκε στην ΕΡΤ 2… Ενώ με “σούπερ” η ΕΡΤ 1 ενημέρωνε τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν στην ΕΡΤ 2 τις εξελίξεις από τα μέτωπα της φωτιάς!

Η άνεση όμως με την οποία κινητοποιείται – κάθε φορά, ολόκληρος ο ειδησεογραφικός μηχανισμός του ραδιοτηλεοπτικού φορέα, σήμερα με τις φωτιές, εχθές με κάποια συνάντηση κορυφής ξένων ηγετών ή με κάποια σοβαρή τρομοκρατική επίθεση οπουδήποτε στον πλανήτη, αποδεικνύει ότι η ΕΡΤ εκπληρώνει στο ακέραιο την αποστολή της και απαντάει με τον καλύτερο τρόπο σε όλους εκείνους που θέλουν τη δημόσια τηλεόραση συρρικνωμένη, στην υπηρεσία ιδιωτικών συμφερόντων μεγαλοκαναλαρχών, μακριά από τις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων πολιτών σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Comments are closed.