Ο Ερντογάν κάνει μποϊκοτάζ στα iPhone!

Κλιμακώνει την κόντρα με τις ΗΠΑ

«Κάνουμε μποϊκοτάζ στα αμερικανικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Εάν αυτοί έχουν iPhone, στην άλλη πλευρά έχουν Samsung», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, μιλώντας σε συμπόσιο στην Άγκυρα

Μποϊκοτάζ σε ηλεκτρονικά προϊόντα από τις ΗΠΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως αντίποινα στον Ντόναλντ Τραμπ, με την αύξηση των δασμών σε χάλυβα και αλουμίνιο με αφορμή την μη απελευθέρωση του πάστορα Μπράνσον.

«Κάνουμε μποϊκοτάζ στα αμερικανικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Εάν εάν αυτοί έχουν iPhone, στην άλλη πλευρά υπάρχουν τα Samsung. Επίσης έχουμε τη δική μας φίρμα Venüs Vestel και θα τη χρησιμοποιήσουμε», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, μιλώντας σε συμπόσιο για την 16η επέτειο από τη δημιουργία του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

«Έχουμε να κάνουμε με δύο πράγματα, το ένα είναι η οικονομία, το άλλο η πολιτική. Έχουμε πάρει τα μέτρα που χρειάζεται η οικονομία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτό που είναι πιο σημαντικό, νομίζω, είναι να κρατήσουμε σταθερή την πολιτική μας στάση», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι η μετάβαση σε ξένο νόμισμα θα σήμαινε υποχώρηση στον εχθρό, δήλωσε ο Ερντογάν.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.