ΠΑΦΟΣ: Αγοράκι 18μηνών σε κώμα

…μετά από κατάποση μαριχουάνας, κοκαΐνης και αλκοόλ

Απίστευτο, σοκαριστικό, πρωτάκουστο και πρωτοφανές.
Θετικό σε μαριχουάνα, κοκαΐνη και αλκοόλ βρέθηκε ένα αγοράκι ηλικίας 18 μηνών το οποίο διακομίσθηκε χθες το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
Το παιδάκι το οποίο έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή φαίνεται να κατάπιε ναρκωτικά και έπεσε σε λήθαργο. Λόγω του ότι βρισκόταν σε ληθαργικό κώμα για αρκετή ώρα και δεν ξυπνούσε οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου έκριναν σωστό το παιδάκι να διακομισθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.
Το ότι το αγοράκι φαίνεται να κατάπιε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ προέκυψε από αιματολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις λόγω του ότι ήταν σε λήθαργο.
Η μητέρα κατά τη διάρκεια του περιστατικού φέρεται να βρισκόταν στην εργασία της σε ξενοδοχειακή μονάδα της Πάφου ενώ ο πατέρας του ανήλικου βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές.
Η κατάσταση της υγείας του μωρού, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση είναι σοβαρή , ωστόσο είναι καλύτερη σε σχέση με χθες που βρισκόταν σε λήθαργο.
Η Αστυνομία αναμένεται άμεσα να ξεκινήσεις έρευνες για το θέμα ενώ σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συλλήψεων.

Πηγή: pafospress.com

Comments are closed.