Ερντογάν: Η επίθεση στην οικονομία μας είναι σαν επίθεση στη σημαία μας

…κάλεσε σε ενότητα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι ο λαός του είναι ικανός να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που βιώνει η χώρα

Εν μέσω της ραγδαίας πτώσης της τιμής της λίρας, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,δήλωσε ότι αυτοί που νομίζουν ότι η Τουρκία θα τα παρατήσει σύντομα θα καταλάβουν ότι κάνουν λάθος.

«Μία επίθεση στην οικονομία μας δεν έχει ουδεμία διαφορά από μία επίθεση στη σημαία μας», σημείωσε ο Ερντογάν, προσθέτοντας ότι ο τουρκικός λαός είναι ικανός να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που βιώνει η χώρα.

Σε μήνυμα που απηύθυνε στον τουρκικό λαό για την γιορτή των Θυσιών (Kurban Bayramι) ο Ερντογάν ευχήθηκε η γιορτή αυτή να φέρει καλοσύνη σε όλο τον ισλαμικό κόσμο και την ανθρωπότητα.

Τόνισε ότι η χώρα έχει καταφέρει να επιβιώσει εδώ και χιλιάδες χρόνια χάρη στην ενότητα του λαού της. «Στις κακές μέρες μπορούμε να είμαστε ενωμένοι, να ενεργούμε σαν μία καρδιά, σαν μία γροθιά και κάθε επίθεση ή κάθε απόπειρα πραξικοπήματος των τελευταίων χρόνων έχει αντιμετωπιστεί», σημείωσε.

«Απαντάμε σε κάθε επίθεση ενάντια στην ελευθερία μας, τα σύμβολά μας και τη σημαία μας με την ίδια αποφασιστικότητα και εγρήγορση», πρόσθεσε.
Πηγή: protothema.gr

Comments are closed.