Δεν θα διαλύσει και την ΕΡΤ για να κάνει ανασχηματισμό!

Αληθινή ιστορία

“Μπορεί ο Τσίπρας να μην έχει “πάγκο”, αλλά δεν θα διαλύσει και την ΕΡΤ για να φτιάξει κυβέρνηση” ήταν η φράση (στο περίπου) που ακούστηκε από το διπλανό τραπέζι! Και το ενδιαφέρον στο διάλογο που τράβηξε την προσοχή μας, δεν ήταν οι πρωταγωνιστές, αλλά ότι το έλεγαν χωρίς καμια διάθεση “τρολαρίσματος”! Απίστευτο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Το έλεγαν σοβαρά και έδειχναν να το πιστεύουν!

Ήταν προφανές οτι οι δυο άνδρες το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστο στέκι στο κέντρο της πόλης μιλούσαν για τον επικείμενο ανασχηματισμό ανταλλάσσοντας δυνατά πληροφορίες και ονόματα.

Επίσης είναι προφανές (βοηθούντος και του πολιτικού ρεπορτάζ) ότι μιλούσαν για τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, Κώστα Αρβανίτη και Κατερίνα Ακριβοπούλου. Ενώ την τριάδα των εν δυνάμει υποψηφίων δημοσιογράφων για μια θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα συμπλήρωνε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Και φυσικά το πρόβλημα δεν είναι τα ονόματα των τριών δημοσιογράφων. Ο καθένας έχει τη διαδρομή του και κρίνεται από τους πολίτες. Το πρόβλημα είναι με αυτούς που “ζυμώνουν” επιπόλαια και αβασάνιστα ονόματα…

Comments are closed.