Πρόβλημα ρευστότητας στο “Epsilon”;

 

Αν και οι μισθοί των εργαζομένων καταβάλλονται κανονικά στο “Epsilon”…. Ωστόσο όλο και πιο συχνά εσχάτως, ακούγεται ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στο “μαγαζί”, με αποτέλεσμα πρόσωπα στη διοίκηση του σταθμού που έχουν γνώση των αριθμών να μην αποκλείουν καθυστερήσεις στην υλοποίηση του προγράμματος και εν γενεί των σχεδίων που έχουν εκπονηθεί για την ανάπτυξη του νέου καναλιού.

Ενα πρόβλημα που όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές αγγίζει και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του Ιβαν Σαββίδη στην Ελλάδα… Αφού όπως υποστηρίζουν το “αγκάθι” εντοπίζεται στην είσοδο των κεφαλαίων του επιχειρηματία στη χώρα μας.

Πάντως ενδεικτικό του προβλήματος ρευστότητας που φέρεται να αντιμετωπίζει η διοίκηση του σταθμού στην προσπάθεια της να υλοποιήσει το φιλόδοξο πρόγραμμα που έχει αναγγείλει είναι η με απίστευτη φειδώ έγκριση χρημάτων για την παραμικρή λειτουργία του σταθμού. Στην πραγματικότητα η ροή γίνεται με το σταγονόμετρο σε βαθμό που να απαιτείται η ενημέρωση και η έγκριση ακόμη και για μικροποσά που καλύπτουν βασικές δαπάνες για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των γραφείων όπου στεγάζεται το κανάλι.

Comments are closed.