Προβληματισμός στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή “Ενικός” του Χατζηνικολάου

 

Στις αρχές καλοκαιριού όταν ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και τη σεζόν 2018-2019… Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε από το κανάλι ότι ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και την επιτυχημένη πολιτική εκπομπή “Ενικός”.

Μάλιστα όπως είχε ειπωθεί τότε η ένταξη της εκπομπής στο νέο πρόγραμμα του σταθμού κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω του ότι η φετινή χρονιά είναι (πολλαπλώς) εκλογική.

Έκτοτε όμως δεν έχει υπάρξει καμια ενημέρωση για το τι θα συμβεί κι αν όντως η εκπομπή θα βρίσκεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού απο το πρώτο εξάμηνο της νέας σεζόν. Διότι εως τώρα δεν έχει διαφημιστεί όπως συμβαίνει με το δελτίο (που άλλαξε ώρα και ξεκινάει στις 17 Σεπτεμβρίου) ή τις υπόλοιπες εκπομπές.

Βεβαίως την ερχόμενη Δευτέρα είναι η παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού και λογικά εκεί θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση…  Διότι τις τελευταίες ημέρες ακούγεται οτι υπάρχει προβληματισμός για το αν πρέπει ή όχι να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα με το επιχείρημα (όσων διαφωνούν) οτι οι πολιτικές εκπομπές δεν συγκεντρώνουν υψηλές τηλεθεάσεις και υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει πρόβλημα στο μέσο όρο του σταθμού που ειδικά φέτος δεν έχει περιθώρια για πειραματισμούς! Δεν μπορεί όμως κανείς να παραβλέψει ότι οι εκπομπές του Νίκου Χατζηνικολάου έκαναν πάντα νούμερα. Ιδωμεν λοιπόν!

Comments are closed.