Θα μας τρελάνουν οι πρωϊνοί του ΣΚΑΪ;

Κούτρας-Ντσούνος μπροστά από τη Φαίη και Οικονόμου-Αναστασοπούλου μπροστά από τον Παπαδάκη; Τι γίνεται ρε παιδιά;

Έχει κι αυτή η τηλεοπτική σεζόν τα ζόρια της. Και μάλιστα συμβαίνουν …αταίριαστα πράγματα. Είσαι για παράδειγμα λαμπερή παρουσιάστρια, έχεις την εκπομπή – ναυαρχίδα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης και επιπλέον το κανάλι σου σου έχει δώσει όλα τα εφόδια να εντυπωσιάσεις (μεγάλο πλατό, ανανεωμένο σκηνικό, νέους συνεργάτες). Και τσουπ!  Έρχονται δυό τύποι απέναντι, λίγο χαλαροί, πολύ καθημερινοί που καλούν πολιτικούς και συζητάνε, βγάζουν εικόνα από πορείες στο κέντρο της Αθήνας και κάτι δεν πάει καλά. Απειλούν την πρωτιά σου; Θα δείξει. Για αρχή σε αγχώνουν. Μήπως απειλούν να ανατρέψουν συνήθειες ετών για νοικοκυρές που έβλεπαν τα όμορφα φορέματα των παρουσιαστριών, τις μαγειρικές των χαρούμενων μαγείρων ή τις προβλέψεις των αστρολόγων; Αλήθεια πού πάει αυτός ο κόσμος;

Όλες αυτές οι σκέψεις παρατηρώντας τα στοιχεία τηλεθέασης της εβδομάδας που πέρασε με τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ, τον Κούτρα και τον Ντσούνο, να τερματίζουν πρώτοι στο γενικό σύνολο με 22,2% και το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά να ακολουθεί με 21,6%. Δεν το λες και μεγάλη διαφορά αλλά έχει ενδιαφέρον αφού πρόκειται για εντελώς διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα.

Αμ το άλλο; Ο βασιλιάς της πρωινής ζώνης Γιώργος Παπαδάκης που την προηγούμενη εβδομάδα είχε απόσταση 6 (!) ολόκληρες μονάδες από τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου ( 25,7% ο Παπαδάκης, 31,7% οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ); Ωρα είναι να αμφισβητηθεί και ο θεσμός της… βασιλείας στην τηλεόραση. Κάπου ώπα!

Comments are closed.