Δεν άλλαξε χέρια το protagon

 

Υπήρξε ενδιαφέρον από νέο επενδυτή αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία

Επειδή το protagon είναι από τα λίγα ειδησεογραφικά ιντερνετικά Μέσα που έχει προσπαθήσει να διατηρήσει μέσα στις πολύ δύσκολες εποχές για τα media μια υψηλή ποιότητα και κύρος, ενώ επίσης γνωρίζουμε ότι είναι επίσης από τα λίγα «μαγαζιά» στο Internet (και όχι μόνο) που πληρώνει στην ώρα του και το μόνιμο προσωπικό αλλά και τους εξωτερικούς συνεργάτες έχει ενδιαφέρον το αν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς αφού υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα.

Ως γνωστόν ο επί πολλά χρόνια διευθυντής αρχικά του Βήματος και μετά των ΝΕΩΝ Χρήστος Μεμής μετά την αποχώρηση του από τον ΔΟΛ αγόρασε το protagon από τον δημιουργό του Σταύρο Θεοδωράκη αφού εκείνος ξεκινούσε την ενασχόληση του με την πολιτική. Τα Παραπολιτικά έγραψαν ότι το protagon αλλάζει χέρια αφού ο Χρήστος Μεμής ήρθε σε συμφωνία με κάποιον επιχειρηματία που θέλησε να αποκτήσει το site. Από το ρεπορτάζ που κάναμε προκύπτουν τα εξής…

Πράγματι ο Χρήστος Μεμής αναζητά επενδυτή όχι όμως για να πουλήσει το site και να αποχωρήσει αλλά για να μπουν νέα κεφάλαια που θα το αναζωογονήσουν και θα του δώσουν νέα δυναμική. Με απλά λόγια ο Μεμής αναζητά συμπαίκτη που θα ενισχύσει οικονομικά το site ενώ τη δημοσιογραφική λειτουργία θα συνεχίσει να έχει ο ίδιος. Οπως μάθαμε πράγματι υπήρξαν συζητήσεις με κάποιον επενδυτή οι οποίες όπως ανέφερε και το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών ήταν πολύ προχωρημένες και διαφαινόταν ότι θα υπήρχε συμφωνία αλλά τελικά κάτι στράβωσε την τελευταία στιγμή και το deal δεν προχώρησε. Ετσι προς το παρόν το protagon συνεχίζει κανονικά όπως το γνωρίζουμε όσον αφορά το ιδιοκτησιακό του καθεστώς αλλά με δεδομένη την επιθυμία του Μεμή να βρει συμπαίκτη ίσως σύντομα υπάρξουν εξελίξεις.

Comments are closed.