“Αγιογραφία” Φλαμπουράρη στο liberal

 

Μόνο ως ιερή αγανάκτηση μπορεί κανείς πλέον να ερμηνεύσει το σημερινό σκωπτικό “αφιέρωμα” του Liberal στον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη! Και αυτό διότι είναι επι τρία! Θανάσης Μαυρίδης, Ανδρέας Ζαμπούκας και Κωνσταντίνος Μαριόλης ασχολούνται με τον υπουργό που ανέλαβε την εποπτεία των τραπεζών! Και οι τρεις, επικεντρώνουν ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ανέθεσε την εποπτεία ενός τόσο σημαντικού κλάδου σε έναν άνθρωπο που είναι εργολάβος και δεν έχει καμια εμπειρία από τράπεζες!

Ο Μαυρίδης πίσω από τα νεα καθήκοντα Φλαμπουράρη διαπιστώνει ότι οι εκλογες έρχονται ένα βήμα πιο κοντά και αναφέρεται σε φήμες που θέλουν τον Δραγασάκη στη θέση Στουρνάρα (αν ποτέ καταφέρουν να τον παραιτήσουν) / εδώ

Ο Ζαμπούκας προτείνει στον υπουργό για τα “κόκκινα” δάνεια των τραπεζών να το κάνει όπως με την οφειλή των 7.000 ευρώ που είχε προς την ΕΥΔΑΠ και προχώρησε σε διακανονισμό… (εδώ)

Ενώ ο Μαριόλης με κάτι τέτοια (δηλαδή την ανάθεση των τραπεζών στον Φλαμπουράρη) βλέπει την Ελλάδα να γίνεται Αργεντινή! (εδώ)

Comments are closed.