Ελαφριά υπεροχή του Epsilon έναντι του ΣΚΑΙ

Η “δεξαμενή” του MEGA τροφοδοτεί τα δυο κανάλια με υψηλής ποιότητας προσωπικό…

Ελαφριά αριθμητική υπεροχή του Epsilon έναντι του ΣΚΑΙ, παρατηρείται σε σχέση με το πόσα πρόσωπα και στελέχη του MEGA έχει συγκεντρώσει στο δυναμικό του κάθε κανάλι! Μπορεί λοιπόν ο σταθμός του Φαλήρου να ξεκίνησε νωρίτερα το “προσκλητήριο” στους ανθρώπους του πρώην μεγάλου καναλιού… Ωστόσο το Epsilon κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους εως τώρα, από τη “δεξαμενή” του MEGA! Και βεβαίως κοινή συνισταμένη όλων, η εξαιρετικά υψηλή ποιότητα του δυναμικού που έχει ενταχθεί και στα δυο κανάλια!

Συγκεκριμένα στον ΣΚΑΙ από τα πρώτα στελέχη του μεγάλου καναλιού που εντάχθηκαν στο δυναμικό του ήταν ο Χάρης Γούλιος (μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις) και στη συνέχεια ακολούθησαν ο Λοΐζος Ξενόπουλος με τους συνεργάτες του (στη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού), πρόσφατα η Κατερίνα Ζάννη (στο γραφείο Τύπου), ενώ στο ενδιάμεσο κατέβηκαν στο Φάληρο η δημοσιογράφος του εξωτερικού ρεπορτάζ Κλειώ Νικολάου και νωρίτερα ο πολιτικός συντάκτης Απόστολος Μαγγηριάδης.

Αντίστοιχα στο δυναμικό Epsilon από το MEGA βρίσκονται η Κική Σιλβεστριαδου από τα κορυφαία στελέχη του νέου καναλιού έχοντας αναλάβει από τα μέσα Δεκεμβρίου του 2017 καθήκοντα chief operation officer… Και στη συνέχεια ακολούθησαν σε δημοσιογραφικό επίπεδο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η Λίνα Δρούγκα, ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης, ο Γιάννης Σαραντάκος και πρόσφατα ο Σωτήρης Δανέζης. Όλοι τους εξαιρετικοί στη δουλειά τους!

Comments are closed.