“Ελλάδα – Ουγγαρία” ζωντανά στο Epsilon TV

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 21:45

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για το Nations League έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο Epsilon TV!

Αυτή την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 21:45, η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε θα έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς από την Ουγγαρία για την ήττα στη Βουδαπέστη τον προηγούμενο μήνα και παράλληλα να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό της.

Μία ώρα πριν από τη σέντρα, στις 20:45, η Χριστίνα Βραχάλη θα ανοίξει τη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά με την παρουσίαση του Pre Game Show. Σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, οι… νεοαποκτηθέντες Μανώλης Σφακάκης και ο Γιώργος Τσαντάκης θα συντονίσουν τις συνδέσεις με τους συνολικά 8 δημοσιογράφους του σταθμού που θα καλύπτουν κάθε σημείο του γηπέδου για ρεπορτάζ, ζωντανές συνεντεύξεις και τις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα στο παιχνίδι Ελλάδα-Ουγγαρία!
Ο κορυφαίος Έλληνας sportcaster, Αλέξης Σπυρόπουλος, θα είναι στην περιγραφή του αγώνα, ενώ δίπλα του για το σχόλιο της μετάδοσης θα βρίσκεται ο Στράτος Αποστολάκης, που φόρεσε 96 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο και ήταν σκόρερ του “χρυσού” γκολ κόντρα στην Ουγγαρία, το οποίο χάρισε την πρόκριση στην Ελλάδα στο Μουντιάλ του 1994. Ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Μιχάλης Τσίγκρης θα βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων για το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στο Post Game Show, όλοι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού θα περάσουν από το μικρόφωνο του Epsilon TV για να καταθέσουν την άποψή τους σε απευθείας σύνδεση με τα αποδυτήρια, τη μικτή ζώνη, τη συνέντευξη τύπου και τo χώρο των VIP του  ΟΑΚΑ. Εκτός από το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα του αγώνα της Εθνικής, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γκολ και highlights από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς για το UEFA Nations League.

Comments are closed.