Σγουρίδης: Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει

Π. Σγουρίδης

…η σχέση του πρωθυπουργού με τον υπ. Άμυνας είναι άριστη 

Κατηγορηματικός ότι «η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει» εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης.

«Και η Νέα Δημοκρατία να μην πιστεύει σε καμία περίπτωση ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν πρόταση μομφής» πρόσθεσε ο κ. Σγουρίδης υποστηρίζοντας ότι «έχουν παρεξηγηθεί όσα δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης που ήθελε να αναδείξει την υποκρισία της ΝΔ».

Κατά τον ίδιο «η σχέση του πρωθυπουργού με τον υπ. Άμυνας, των δύο προέδρων που συγκυβερνούν, είναι άριστη. Μπορώ να σας πω ότι έχουν άμεση επικοινωνία».

Όσον αφορά την πρόταση για δημιουργία βάσεων σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέατρο. Είναι μια πραγματικότητα, ήδη η βάση των ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει απλώς δεν έχει ονομαστεί. Η παραμονή των Stealth στη Λάρισα υπάρχει. Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι ήδη μια πραγματικότητα».

Στην ερώτηση αν όντως υπάρχει αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη ο κ. Σγουρίδης απάντησε «ναι, δεν υπάρχει βάση στην Αλεξανδρούπλη ων ελικοπτέρων; Κι αυτό γίνεται γιατί θα έρχεται το υγροποιημένο αέριο από τα σχιστολιθικά πετρώματα της Αμερικής και το lpg (σ.σ. το υγροποιημένο φυσικό αέριο ονομάζεται lng) θα περνάει στον αγωγό για να πηγαίνει πάνω στα Βαλκάνια».

«Δαιμονοποιούμε πράγματα που υπάρχουν. Στο Βόλο δεν υπάρχει (σ.σ. αμερικανική βάση) αλλά θα μπορούσε να υπάρξει εν τοιαύτη περιπτώσει» συμπλήρωσε.

Comments are closed.