Γιατί πρέπει να βάλω κάποια ταμπέλα στον εαυτό μου;

Παπαχριστόπουλος ερωτηθείς αν τον εκφράζει περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ ή οι ΑΝΕΛ

 

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Online» με το Δημήτρη Τάκη.
Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:
Με αφορμή  την τοποθέτηση του κ Τοσουνίδη
Θ.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Πιστεύω ότι μπορεί να έκανε λάθος ο κος Τοσουνίδης, τα μάζεψε έμαθα μετά, εν πάση περιπτώσει εγώ δεν είμαι διατιθέμενος να συμπορευτώ με ανθρώπους που έχω μια κακή, κακίστη γνώμη για το πως διαχειρίστηκαν τη χώρα τόσα πολλά χρόνια.
Θ.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι καλό παιδί ο Θόδωρας αλλά στην πολιτική δεν υπάρχουν φιλίες δηλαδή δεν μπορώ με τους ανθρώπους που έχω την αίσθηση ότι δεν συμπεριφερθήκαν καλά στη δημοκρατία πολλές δεκαετίες, δεν συμπορεύομαι με αυτούς τους ανθρώπους ποτέ και έχω και πάρα πολλά παραδείγματα. Νομίζω ότι αυτό ήταν λάθος.
Ερωτηθείς αν σκέφτεται να κατέβει με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Θ.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ:  Τη γνώμη μου για την συνθήκη των Πρεσπών δεν την έχω κρύψει, την έχω πει επίσημα εδω και 7 μήνες στην Κοινοβουλευτική μου Ομάδα.  Πίστευα, πιστεύω και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι σωστή τοποθέτηση. Αν αυτό σημαίνει ντε και καλά επειδή διαφωνείς με μια θέση ότι προσχωρείς σε ένα άλλο κόμμα, ερμηνεύστε το  όπως θέλετε. Εκτιμώ πάντως τις κινήσεις που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση, συνεπώς και τον πρωθυπουργό της, όπως και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, από εκεί και πέρα συμπεράσματα ας βγάζει ο καθένας ότι θέλει.
Ερωτηθείς αν τον εκφράζει περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ ή οι ΑΝΕΛ
Θ.ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Κάντε μου μια χάρη να ψάξετε  το βιογραφικό μου σημείωμα, γιατι είναι πολλοί που παίρνουν την ταμπέλα τάδε ή τη δείνα εγώ πιστεύω ότι την ταμπέλα τη δημιουργεί η συνοδική σου πορεία σε όλη σου τη ζωή. Γιατι πρέπει να βάλω κάποια ταμπέλα στον εαυτό μου; Εγώ πιστεύω ηθικοί άνθρωποι υπάρχουν παντού δεν μ’ αρέσουν οι ταμπέλες, δεν έχω ταμπέλα αλλά μ ‘αρέσει το ηθικό! Και πιστεύω ότι αυτή η κυβερνηση και το λέω και το εννοώ, λάθη έχει κάνει αλλά δεν έχει βάλει ποτέ το χέρι να βουτήξει μισό ευρώ και δεν την κρατάει κάνεις! Δεν μπορώ να σταματήσω να εκτιμώ λοιπόν κάποιους ανθρώπους που δεν κάνανε αυτό που κάνανε οι προηγούμενοι. Ποσό πιο απλά να το πω;

Comments are closed.