Σοκ στον ΑΝΤ1

Ant1 (new logo 2013)

από την είδηση της εισόδου Μαρινάκη στην τηλεοπτική αγορά

Όχι ότι οι υπόλοιποι έμειναν αδιάφοροι στο άκουσμα της είδησης ότι η Alter Ego εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε αίτηση στο ΕΣΡ, προκειμένου να διεκδικήσει την έκτη αδιάθετη τηλεοπτική άδεια… Το μεγαλύτερο όμως πατατράκ το έπαθαν στον ΑΝΤ1, αφού φέτος έχει επενδύσει σε πρόγραμμα περί τα 45 εκ ευρώ και δεν διαθέτει την αντοχή για να αντιμετωπίσει την είσοδο επιπλέον παικτών στην αγορά!

Αντίθετα στο κανάλι του Αμαρουσίου, όπως και στα υπόλοιπα δηλαδή, όλοι περιμένουν το κλείσιμο του MEGA, διότι το 8% με 9% που καταγραφει καθημερινά είναι σημαντική απώλεια εσόδων για όλους.

Κατά συνέπεια το τελευταίο που ήθελαν να ακούσουν στον ΑΝΤ1 την ώρα που ο σταθμός δίνει σκληρή μάχη για να ανεβεί τα σκαλοπάτια της τηλεθέασης, ήταν ότι ένας νέος παίκτης μπαίνει στην αγορά! Και αυτός μάλιστα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης που διαθέτει από τα μεγαλύτερα πορτοφόλια!

Εκεί λοιπόν που μετρούσαν αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να μαυρίσει το MEGA, έσκασε η είδηση ότι ο Μαρινάκης διεκδικεί την έκτη άδεια και τώρα τρέχουν και δεν φθάνουν!

Comments are closed.