Άδωνις: Μετά την εξέλιξη στα Σκόπια οι εκλογές έρχονται νωρίτερα

Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα είναι ένας τραγέλαφος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και στους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:
Για τον Πάνο Καμμένο
 «Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα είναι ένας τραγέλαφος. Ο κ. Τσίπρας έδιωξε τον κ. Κοτζιά, με τον οποίο συμφωνεί ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών και την οποία θεωρεί εθνική επιταγή, και κράτησε τον κ. Καμμένο, ο οποίος είπε ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή. Ο Πάνος Καμμένος κάνει κουμάντο. “Έφαγε” τον κ. Φίλη, τον κ. Μουζάλα και τώρα, τον κ. Κοτζιά. Ο κ. Καμμένος δεν πρόκειται να φύγει από την καρέκλα, μέχρι την τελευταία ημέρα, γιατί ζει τη “μεγάλη” ζωή».

Για τον Αλέξη Τσίπρα
 «Στη ζωή υπάρχουν και αρχές. Αν η μόνη σου αρχή είναι να κρατάς την εξουσία, θα καταπιείς τα πάντα. Αυτή είναι η περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα. Για να κρατήσει την καρέκλα, όλες οι αρχές του πήγαν περίπατο».
Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
 «Μετά την εξέλιξη στα Σκόπια, οι εκλογές έρχονται νωρίτερα. Ο ελληνικός λαός δικαιούται να ερωτηθεί για αυτή τη συμφωνία. Να γίνουν εκλογές πριν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή».
Για τις καταγγελίες κύκλων της κ. Ελένης Ράϊκου
 «Η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ελένη Ράϊκου πρέπει να τοποθετηθεί δημοσίως. Όλα αυτά δημιουργούν μεγάλα ζητήματα για τη Δημοκρατία. Η κοινή γνώμη ακούει από τη μία τον κ. Πολάκη να λέει ότι για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές θα πρέπει να βάλει κάποιον φυλακή και από την άλλη την κ. Ράϊκου να λέει- έστω δια των κύκλων της- ότι της ζητούσαν να κάνει συγκεκριμένες διώξεις».
Για τον κ. Κώστα Γαβρόγλου
 «Ο κ. Γαβρόγλου έκανε μια απίστευτη δήλωση, λέγοντας “που είναι το ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα να πάρει πίσω τους χώρους του;”. Λέει δηλαδή στους φοιτητές αντί να πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο για να μορφωθούν, να παίρνουν ρόπαλα, σιδηρολοστούς και να πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο για να παίζουν ξύλο με τον Ρουβίκωνα. Είναι δυνατόν να βγαίνει ένας Υπουργός και να δηλώνει επίσημα ότι είναι υπέρ της αυτοδικίας;».

Comments are closed.