Πρόταση Κοντομηνά στον Κανάκη να συνεχίσει στον ALPHA

Μπορεί να έπεσε σαν βόμβα στα τηλεοπτικά πράγματα η απόφαση του Αντώνη Κανάκη να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 μετά απο 21 χρόνια συνεργασίας… Η μεταχείριση όμως που επιφύλαξε το κανάλι στο επίλεκτο μέλος της ομάδας του, κατά κοινή ομολογια ήταν άδικη, αν όχι κάτι χειρότερο! Κατά συνέπεια όσο ο σταθμός διατηρούσε θολό το τοπίο (σχετικα με το ποιος έκοψε τον Λιάγκα) ο Κανάκης και κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα μπορούσε να παραμείνει!

Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί ο ΑΝΤ1 άφησε την κατάσταση να ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο Κανάκης να αποχωρήσει από το σταθμό, σε μια στιγμή μάλιστα που τον είχε ανάγκη; Μια πρόχειρη απάντηση – σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ο ΑΝΤ1 υποτίμησε την αντίδραση του γνωστού παραγωγού και παρουσιαστή.

Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και το ρεπορτάζ “τρέχει”… Για αυτό ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το σημαντικότερο ερώτημα πλέον είναι σε ποιο κανάλι θα συνεχίσει ο Κανάκης και η ομάδα του, δεδομένου ότι είναι από τα δυνατότερα “χαρτιά” στο χρηματιστήριο της ελληνικής τηλεόρασης!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Αντώνης Κανάκης έχει δεχθεί πρόταση από τον Δημήτρη Κοντομηνά, τόσο στο παρελθόν όσο και πολύ πρόσφατα, για να μετακινηθεί στον ALPHA. Η χθεσινή εξέλιξη – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λέγεται ότι ενεργοποίησε ξανά την πρόταση του επιχειρηματία… Και οι πιθανότητες ο Αντώνης Κανάκης να συνεχίσει με την ομάδα στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA είναι εξαιρετικά υψηλές!

Comments are closed.