Κερκόπορτα σε OPEN και ΣΚΑΙ

Μπορεί να διαφέρουν όπως η ημέρα με τη νύχτα, αφού ο ένας τηλεοπτικός σταθμός μόλις ξεκίνησε να μπουσουλάει και ο άλλος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης… Ωστόσο και οι δυο έχουν κάτι εξαιρετικά κοινό σε αυτήν τη φάση της πορείας τους! Ο λόγος για το OPEN και τον ΣΚΑΙ, που βάλλονται εσωτερικά! Και βάλλονται με μεθοδικό και συστηματικό τρόπο!

Για να το πούμε όμως διαφορετικά και οι δυο σταθμοί διαθέτουν εσωτερικό εχθρό! Δηλαδή πρόσωπα που είναι αναπόσπαστα κομμάτια του δυναμικού τους και παρόλα αυτά υπονομεύουν τα κανάλια τους… Τροφοδοτώντας με αρνητικά δημοσιεύματα και διαρροές, μιντιακές στήλες στο Διαδίκτυο και στις εφημερίδες.

Βεβαίως η αναφορά δεν γίνεται για τις συνηθισμένες διαρροές σε δημοσιογράφους που συμβαίνουν κατα καιρούς σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, δηλαδή και στον ΑΝΤ1, και στον ALPHA, και στο STAR… Αλλά για στοχευμένα πλήγματα με συγκεκριμένους στόχους!

Το OPEN που είναι και νεοσύστατο κανάλι – προφανώς, είναι περισσότερο ευάλωτο… Αλλά και ο ΣΚΑΙ δέχεται χτυπήματα σε καίρια σημεία που επίσης αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα του σε αυτή τη φάση!

Ωστόσο και τα δυο κανάλια φαίνεται πως έχουν εντοπίσει την κερκόπορτα και επιχειρούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα!

Comments are closed.