Τα δυνατά χαρτιά του OPEN που συγκεντρώνουν τηλεθεατές

Χασαπόπουλος – Σαραντάκος και Μουτσινάς, και από σειρές ο “Πρίγκιπας” και το “Ου φονεύσεις”

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το OPEN έχει πολύ δρόμο μπροστά του, ειδικά από τη στιγμή που η διοίκηση επέλεξε να “χτίσει” ένα κανάλι από μηδενική βάση, αλλά και ένα πρόγραμμα – επίσης, από την αρχή που δεν έχει καμια σχέση με την προηγούμενη κατάσταση.

Επιπλέον όταν αυτό γίνεται, ενώ η σεζόν έχει ξεκινήσει, μοιραία οι τηλεθεάσεις θα είναι εξαιρετικά χαμηλές… Αφού η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού έχει ήδη τοποθετηθεί στα προγράμματα των μεγάλων σταθμών.

Παρόλα αυτά – με εξαίρεση τα δελτία ειδήσεων, από το νέο πρόγραμμα του OPEN φαίνεται να ξεχωρίζουν (επιδεικνύοντας δυναμική βάση του απόλυτου αριθμού τηλεθεατών) η πρωινή εκπομπή του καναλιού με τους Χασαπόπουλο – Σαραντάκο, οι οποίοι προφανώς και δεν απειλούν Παπαδάκη (ΑΝΤ1) και Οικονόμου (ΣΚΑΙ), αλλά καταφέρνουν να βγάζουν ειδήσεις και να τους παρακολουθούν καθημερινά περίπου από 140 εως 160 χιλιάδες τηλεθεατές! Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά τα μεσημέρια που συγκεντρώνει απο 180 εως 190 χιλιάδες κόσμο.

Ενώ απο τις σειρές ξεχωρίζει ο “Πρίγκιπας της φωτιάς” που το παρακολουθούν γύρω στις 180 χιλιάδες τηλεθεατές… Καθώς και το “Ου φονεύσεις” που κινείται πέριξ των 200 χιλιάδων τηλεθεατών!

Τέλος, μετά τα μεσάνυχτα για τα δεδομένα του καναλιού μεγάλο σουξέ εχει η ξένη σειρά Criminal minds που κινείται πέριξ των 250 χιλιάδων τηλεθεατών!

Comments are closed.