Τσίπρας: Θα πάω στις εκλογές για να κερδίσω – Ο Κυριάκος δεν έχει ρεύμα στην κοινωνία

Το backstage της συνέντευξης του πρωθυπουργού στον ALPHA – Τι έκανε μετά, τι έφαγε, με ποιους μίλησε…

Σχεδόν άλλη μια ώρα κάθισε στις εγκαταστάσεις του STAR ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA το βράδυ της Πέμπτης… Από το οποίο προέκυψε και ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο συνομιλώντας με τα στελέχη και τους δημοσιογράφους των δυο καναλιών που ως γνωστον συστεγάζονται στην Κηφισιά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά για να πούμε ότι αμέσως μετά τη συνέντευξη ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε για ένα πεντάλεπτο στο μακιγιάζ ώστε να ξεβαφτεί και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Πάνο Κυριακόπουλο ανέβηκαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου όπου υπάρχει μια αίθουσα για συναντήσεις (με καναπέδες και τραπέζια). Εκεί προσφέρθηκε στον πρωθυπουργό ένα ελαφρύ γεύμα με λίγο κρασί, (ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν Coca Cola)!

Μαζί με τον Πάνο Κυριακόπουλο και τον πρωθυπουργό που συνόδευε ο Δημήτρης Τζανακοπουλος ήταν και η Μάρα Ζαχαρέα (όταν ολοκλήρωσε την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του STAR)… Καθώς επίσης και δημοσιογράφοι των δυο καναλιών. Ανάμεσα τους από το STAR, ο Πέτρος Μποτσαράκος, η Κάτια Μακρή, ο Γιώργος Παππούς, η Ειρήνη Σαββοπούλου, η Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Βασίλης Πελέκης. Ενώ από τον ALPHA ήταν ο Δήμος Βερύκιος, ο Βασίλης Παπαδρόσος, η Λήδα Μπόλα, η Μαρία Νικόλτσιου, η Ράνια Τζίμα, η Ευαγγελία Τσικρικά και φυσικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ο Αλέξης Τσίπρας όρθιος συζητούσε με τα στελέχη και τους δημοσιογράφους και παρά τη μεγάλη διάρκεια της συνέντευξης, εξακολουθούσε να είναι ευδιάθετος, χαλαρός και σε φόρμα… Με όλους είχε φιλική κουβέντα, ενώ οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από την πολιτική επικαιρότητα και το πότε θα γίνουν οι εκλογές!

Εκεί λοιπόν ο πρωθυπουργός επανέλαβε όπως είπε και στη συνέντευξη, ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, προσθέτοντας με βεβαιότητα ότι “Θα πάω στις εκλογές για να κερδίσω… Δεν πρόκειται να χάσω” συμπληρώνοντας (κάτι που δεν είπε στη συνέντευξη) ότι, “Ο Κυριάκος δεν έχει ρεύμα στην κοινωνία”!

Ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τη συνοδεία τους αποχώρησαν από το κανάλι στις 21.10, έχοντας παραμείνει σχεδόν 50 λεπτά μετά το τέλος της συνέντευξης στον ALPHA!

Comments are closed.