Θα αιφνιδιάσει ο ΣΚΑΙ

με την αλλαγή έναρξης του δελτίου του;

Σε οργασμο αλλαγών βρίσκονται στον ΣΚΑΙ όπως προκύπτει απο δημοσιεύματα, αλλά και από το ρεπορτάζ στο Φάληρο… Με σημαντικότερη την ανανέωση του σκηνικού στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Η διεύθυνση του σταθμού προχωρά σε εικαστικές παρεμβάσεις στην εικόνα, τα χρώματα και τα σήματα του δελτίου… Ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές δεν αποκλείεται να προκύψει και αιφνιδιασμός από το κανάλι – πάντα, ως προς το δελτίο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα ακούγεται ότι έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το σενάριο της αλλαγής ώρας έναρξης του δελτίου! Για την ακρίβεια λέγεται ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να μετακινηθεί η έναρξη του κατά ένα τέταρτο και να ξεκινά λίγο πριν τις 19.30 το βράδυ!

Είναι γεγονός ότι η φετινή μετακίνηση του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 από τις 20.00 στις 19.30 έχει προκαλέσει πιέσεις στον ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να συζητούν κι αυτοί το σενάριο της έναρξης την ίδια ώρα ή κάποια λεπτά νωρίτερα.

Τέλος αποφασίστηκε να αλλάξει το lead in του δελτίου, δηλαδή η σειρά που προηγείτο με τίτλο “Οσο έχω εσένα” και να αντικατασταθεί από το “My style rocks” που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Comments are closed.