Μέχρι την Κυριακή το MEGA στο YouTube

 

Δίχως τέλος είναι η περιπέτεια στο MEGA, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους εναπομείναντες στη Μεσογείων… Αν και πιο κοντά στην παραγματικότητα ακούγεται η φράση “μαρτυρικό τέλος” ή ακόμη και επαναλαμβανόμενο τέλος! Δεδομένου ότι το “μαύρο” που έπεσε στο κανάλι στις 28 Οκτωβρίου, επαναλήφθηκε εχθές και στην πλατφόρμα της συνδρομητικής NOVA με μήνυμα που ενημέρωνε τους συνδρομητές ότι: κατόπιν επιστολής του ΕΣΡ ειναι υποχρεωμένη απο το Νόμο να διακόψει τη συνδρομητική δορυφορική μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος MEGA. Αναφέροντας στο τέλος της ανακοίνωσης οτι η διακοπή θα πραγματοποιηθει την Τριτη 20/11/2018, δηλαδη εχθές.

Έκτοτε το πρόγραμμα του καναλιού συνεχίζει να μεταδίδεται μέσω του YouTube. Με άλλα λόγια μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τις σειρές του σταθμού μπαίνοντας στη γνωστή πλατφόρμα.

Νεότερες όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύστημα είναι φορτωμένο για να παίζει στο YouTube μέχρι την προσεχή Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι κάποιος από το ειδικευμένο προσωπικό του καναλιού θα πρέπει να επιστρέψει στο σταθμό για να ξανα φορτώσει το σύστημα ώστε να συνεχίσει η πλατφόρμα να μεταδίδει πρόγραμμα.

Συμπερασματικά λοιπόν αυτός ο κάποιος θα πρέπει να αναμετρηθεί με το κουράγιο και το πείσμα του για να μη σβήσει οριστικά η ιστορία του καναλιού που σημάδεψε για τρεις δεκαετίες τη σύγχρονη ελληνική τηλοψία!

Comments are closed.