Το μεγαλύτερο δούλεμα στην ιστορία υπέστη ο ελληνικός λαός

διότι χειρότερο και από τα μνημόνια είναι οι εκ των υστέρων δηλώσεις και η αναγνώριση των λαθών τους

Ενδεικτικά:
– Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε εχθές σε εκδήλωση, “Το Δ.Ν.Τ υπήρξε ο κύριος παράγοντας για την υπερβολική λιτότητα στα δυο πρώτα προγράμματα και κυρίως ο Τόμσεν”!

– Ο Γερουν Νταισελμπλουμ τον Σεπτέμβριο του 2018: “Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν μεγάλη επιτυχία την έξοδο της Ελλάδας από τα προγράμματα διάσωσης. Ομως δεν νομίζω οτι μπορούμε να το πούμε αυτο, γιατι τα προγράμματα είχαν πολύ μεγάλη διάρκεια, ήταν πολύ σκληρά με πολλές αποτυχίες”!

– Πάλι ο Ντάισελμπλουμ (μετά από ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΛΑΕ Νίκου Χουντή) τον Νοέμβριο του 2017: “Χρησιμοποιήσαμε πολλά απο τα χρήματα του φορολογούμενου, με λάθος τροπο κατα τη γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζες και ο κοσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια του ελληνικού προγράμματος λέγοντας πως όλα έγιναν για τις τράπεζες, είχε κάποιο δίκιο”!

– Κρίστιν Λαγκάρντ γενική διευθύντρια του Δ.Ν.Τ – Δεκέμβριος 2013: “Ζήτημα τιμής να αναγνωρίσει το ταμείο το λάθος του με τους πολλαπλασιαστές στην περίπτωση της Ελλάδας…Διότι δεν υπολογίστηκαν ορθά σε σχέση με την έκταση της οικονομικής ύφεσης στη χώρα”!

Δικαστήριο που θα αποζημιώσει τον ελληνικό λαό υπάρχει; Γιατί μπουχτίσαμε στα λάθη και τις συγγνώμες!

Comments are closed.