Στις 6 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

σε κρυφή δημοσκόπηση για λογαριασμό μεγάλης ιδιωτικής επιχείρησης

Φρεσκότατη κρυφή δημοσκόπηση από αυτές που λένε την αλήθεια δηλαδή, χωρίς εξωραϊσμούς για λογαριασμό μεγάλης ιδιωτικής εταιρίας… Δίνει τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στις 6 μονάδες, με τη συσπείρωση του κυβερνώντος κόμματος να έχει κολλήσει πέριξ του 50%, όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει χτυπήσει ταβάνι!

Ενα επιπλέον στοιχείο που καταφέραμε να συλλέξουμε και σπάνια εμφανίζεται ή τουλάχιστον δεν δημοσιοποιείται στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι η αρνητική στάση της κοινής γνώμης απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τα εθνικά θέματα! Εχει ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι όσο πρόβλημα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία για τη συμφωνία των Πρεσπών, άλλο τόσο έχει και η ΝΔ στην υπόλοιπη Ελλάδα με τους κεντροδεξιούς και μετριοπαθείς πολίτες που τρομάζουν με την ακραία στάση του κόμματος στο συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος και ίσως εδώ να βρίσκεται η ουσία είναι τα μεγάλα ποσοστά αποστροφής των πολιτών από όλα τα κόμματα, τους πολιτικούς και την πολιτική… Για αυτό και το συγκεκριμένο γκάλοπ βγάζει υψηλά ποσοστά αποχής (αν οι εκλογές γινόντουσαν εχθές που ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση)!

Comments are closed.