«Πώς θα πάμε σε εκλογές χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ»;

 

Ανησυχία στον ΣΚΑΙ για το εμπάργκο της κυβέρνησης και απορία για το αν ισχύσει στην περίπτωση του ΣΚΑΙ 24

Ανησυχία εκφράζουν στον ΣΚΑΙ για το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ όσο ο χρόνος των εκλογών έρχεται πιο κοντά… Θεωρώντας και ορθώς ότι είναι προβληματικό να μην εκπροσωπείται στις εκπομπές και τα πάνελ του καναλιού η άποψη της κυβέρνησης!

«Πώς θα πάμε σε εκλογές χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ» ακούγεται διαρκώς; Και έως τώρα το κενό που δημιουργεί το εμπάργκο του κυβερνητικού κόμματος αντιμετωπίζεται με καλεσμένους δημοσιογράφους φιλο-κυβερνητικών εφημερίδων και Μέσων… Είναι δηλαδή μια κάποια λύση, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει ριζικά το πρόβλημα που θα ενταθεί όταν ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Βεβαίως η ευθύνη δεν είναι του ΣΚΑΙ… Αλλά το κανάλι υφίσταται το πρόβλημα με ό,τι συνεπάγεται αυτό!

Επιπλέον, προβληματισμός επικρατεί στο Φάληρο και για το τι θα κάνει το κυβερνητικό κόμμα στην περίπτωση του ΣΚΑΙ 24 που θα είναι έναν κατεξοχήν ενημερωτικό κανάλι; Θα ισχύει το εμπάργκο ή όχι; Μένει να φανεί!

Θυμίζουμε ότι το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ επιβλήθηκε τον Ιούλιο, με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι και συγκεκριμένα όταν μεταδόθηκε ότι θα καρατομηθούν οι αρχηγοί της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε λίγες ημέρες μετά… Αλλά το εμπάργκο ήταν σε ισχύ!

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε, «Με απόφαση του Γραφείου Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΪ με αποκλειστικό στόχο να πλήξει το ηθικό των στελεχών και μελών των δύο Σωμάτων, τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο ΣΚΑΪ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία».

Για να ακολουθήσει στη συνέχεια η απάντηση του ΣΚΑΙ, «Ο ΣΚΑΪ επιτελεί με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα την δημοσιογραφική του αποστολή. Έχει σταθεί με συνέπεια απέναντι στην αλαζονεία και την έπαρση πολλών κυβερνήσεων. Η σημερινή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ξεπερνάει κάθε όριο και δείχνει πού το έχει οδηγήσει η ανασφάλεια και ανεπάρκεια διαχείρισης μιας μεγάλης κρίσης. Δεν θα το ακολουθήσουμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε. Οι πολίτες γνωρίζουν άλλωστε ποιος κάνει φθηνή και άθλια προπαγάνδα και ποιος κάνει τη δουλειά του. Το αποδεικνύουν με την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στον ΣΚΑΪ αυτές τις δύσκολες ημέρες. Και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται».

Comments are closed.