“Παραπολιτικά” με… Playboy αυτό το Σάββατο

 

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με μια έκδοση – έκπληξη!

Το PLAYBOY, το μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό στον πλανήτη, είναι ΕΔΩ! Ο πιο διαχρονικός ανδρικός τίτλος παγκοσμίως επιστρέφει στην Ελλάδα και είναι, όπως πάντα, αλλεργικό στη σοβαροφάνεια και το δήθεν. Είναι εκ φύσεως παιγνιώδες και ανατρεπτικό, χαλαρό μα όχι αφελές. Διψά να διασκεδάσει, να περάσει όμορφα, να σαρκάσει, να αστειευτεί, να παίξει με τον αφρό των πραγμάτων, χωρίς ωστόσο να απορρίπτει την ουσία τους. Μιλά για τα διαχρονικά στοιχεία της ανδρικής ταυτότητας, την έμφυτη περιέργεια, το πνεύμα της περιπέτειας, την ορμή να διευρύνει συνεχώς τα όρια.

Στο νέο τεύχος θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του Κριστιάν Καρεμπέ και του Σάκη Τανιμανίδη, της Αννας Μαρια Βέλλη αλλά και να απολαύσετε την Έλενα Κρεμλίδου, το καυτό κορίτσι της showbiz, σε μια sexy φωτογράφηση…..!

Η νέα ελληνική έκδοση του PLAYBOY, έρχεται αυτό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ  με τα Παραπολιτικά και στη συνέχεια στα περίπτερα όλης της χώρας με ένα μοναδικό δώρο που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Comments are closed.