Υποσχέθηκε να τη μαζέψει, (προσοχή όχι να τη μεταπείσει)!

Ο Πατούλης μιλάει για την υποψηφιότητα της συζύγου του και η ευχή όλων μας να αποφευχθούν χρονιάρες ημέρες τα δράματα…

Μπορεί να τον αιφνιδίασε (αν θελουμε το πιστεύουμε) η απόφαση της συζύγου του να ειναι υποψήφια στο Δήμο Αμαρουσίου, κόντρα στις επιλογές της ΝΔ και της δικής του… Αλλά ο Γιώργος Πατούλης δεσμεύεται (καλά δεν παίρνει και όρκο) στον “Βηματοδότη” ότι “θα τη μαζέψει”!

Προσοχή, όχι ότι θα της αλλάξει γνώμη ή θα τη μεταπείσει, προκειμένου να αποσύρει την υποψηφιότητα της, αλλά θα τη “μαζέψει”! Απίστευτο, αλλά αυτή τη λέξη επιλέγει ο υποψήφιος περιφερειάρχης για τη σύζυγο του! Και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του (για το τι γίνεται στο σπίτι τους και κυρίως για το τι έχει να γίνει)!

Είναι φανερό όμως, ότι όχι μόνο θα περνούν “μαύρες” γιορτές, επιπλέον τα φετινά Χριστούγεννα θα τα θυμούνται για πολλά χρόνια ακόμη (κυρίως για το πώς μάζεψε ο Πατούλης την Πατούλενα)!

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρο το ρεπορτάζ του “Βηματοδότη”: Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να βρισκόμουν στη θέση του Γιώργου Πατούλη. Ξέρεις τι σημαίνει να έρθεις σε πολιτική κόντρα στο ίδιο σου το σπίτι; Να επιμένει η σύζυγός σου να είναι υποψήφια, είτε στον Δήμο Αθηναίων, είτε στον Δήμο Πεύκης, είτε στον Δήμο Αμαρουσίου (που είναι από τους πλέον πλούσιους δήμους, με τόσες επιχειρήσεις, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, υπουργεία, γήπεδα, εμπορικά κέντρα και έδρες πολυεθνικών εταιρειών); Πάντως ο κ. Πατούλης μου έλεγε ότι τον αιφνιδίασε η απόφαση της συζύγου του Μαρίνας Πατούλη να διεκδικήσει τον Δήμο Αμαρουσίου, κόντρα στις αποφάσεις της ΝΔ και στις δικές του επιλογές. Μου είπε όμως να μην ανησυχώ γιατί στο «τέλος θα καταφέρω να τη μαζέψω», ίνα εκπληρωθεί ο ψαλμός «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Τώρα μεταξύ μας. Αν η κυρία Πατούλη επιμένει στην υποψηφιότητά της, μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στον εκλεκτό της ΝΔ και του συζύγου της Θόδωρο Αμπατζόγλου, αλλά στη ΝΔ έχουν εμπιστοσύνη στον κ. Πατούλη ότι θα «μαζέψει τη σύζυγό του».

Comments are closed.