“Το παράλογο θα ήταν να μην υπήρχαν αντιδράσεις για τον Στραβελάκη”

Νίκος Στραβελάκης

Μουρμούρα στον ΣΚΑΙ για το προβάδισμα στη διεύθυνση ειδήσεων του δημοσιογράφου

Αναμφισβήτητα μοιάζει ιδανική η περίπτωση του Νίκου Στραβελάκη για την ανάληψη της θέσης του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΙ μετά τις χθεσινές εξελίξεις… Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο με ουσιαστική εμπειρία στη συγκεκριμένη θέση στο MEGA, άκρως εργατικό, οργανωτικό που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να προκαλέσει ενα θετικό σοκ στο δελτίο ειδήσεων.

Επιπλέον ειναι ενα πρόσωπο που μπορει να υπηρετήσει το όραμα του Γιάννη Αλαφούζου σε αυτήν τη φάση του ΣΚΑΙ, δηλαδή σε μια προεκλογική χρονιά και με το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στο σταθμό… Προσφέροντας την απαραίτητη ώθηση που εχει ανάγκη στην ενημέρωση.

Με άλλα λόγια ο Νίκος Στραβελάκης μπορεί να διαχειριστεί το πολιτικό – ενημερωτικό πλαίσιο που εχει “χτίσει” ο ΣΚΑΙ και παράλληλα – εξίσου σημαντικό, να οργανώσει σε μια άλλη βάση την ενημερωτική λειτουργία του σταθμού που αντιμετωπίζει πολλές τεχνικές και όχι μόνο δυσλειτουργίες!

Ωστόσο υπάρχουν και έντονες αντιδράσεις (εντός του καναλιού) για την ανάθεση της διεύθυνσης ειδήσεων στον Νίκο Στραβελάκη, αλλά αυτό ειναι λογικό και αναμενόμενο. Διότι όπως εύστοχα μας εμπιστεύθηκε και έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης: “Το παράλογο θα ήταν για όποιον ξέρει τον Στραβελάκη και έχει δουλέψει μαζί του να μην αντιδρούσε”!

Comments are closed.