Δεν θα τους βγει σε καλό

το κοπιάρισμα Πρετεντέρη – Παπαχρήστου από τους λογογράφους του Κυριάκου

Αυτό με τις αντιγραφές άρθρων που υπογράφουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι των “ΝΕΩΝ” πρέπει να το κοιτάξουν στη ΝΔ οι λογογράφοι του προέδρου του κόμματος! Το κάνουν συνέχεια και δεν θα τους βγει σε καλό!

Την πρώτη ημέρα της συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτίθεται στον νέο υπουργό Άμυνας Βαγγέλη Αποστολάκη με τα λόγια του Γιάννη Πρετεντέρη που έγραφε στη στήλη του οτι “Ο τελευταίος εν ενεργεία αρχηγός Γενικού Επιτελείου που έγινε υπουργός Άμυνας ήταν ο Γρηγόρης Σπαντιδάκης επι χούντας”!

Εχθες πάλι συνεχίζοντας την επίθεση στον νέο υπουργό τον κατηγόρησε για την πτήση των Μιραζ – αυτή τη φορά, με τα λόγια του Γιώργου Παπαχρήστου που έγραφε, “Να στείλει κάποιος τον λογαριασμό στο  γραφείο ή στο σπίτι του υπουργού”.

Το πρόβλημα λοιπον εδώ δεν είναι μόνο οτι κάνει ζημιά στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους στοχοποιώντας τους (μαθημένα τα βουνά απο τα χιόνια)… Αλλά ότι μοιαζει να καθοδηγείται απο συγκεκριμένα εκδοτικά συμφέροντα (βλ. Μαρινάκη), ταυτόχρονα να επιτίθεται σε άλλους επιχειρηματίες (βλ. Βαρδινογιάννη) και γενικά ο λόγος του να “μπάζει” από παντού!

Comments are closed.