Φορτίζουν και πωρώνουν τον κόσμο με τους Τούρκους

για να κάνει νούμερα το Survivor

Ωραίο τρόπο βρήκαν στον ΣΚΑΙ (βλ. εκπομπή Τατιάνας Στεφανίδου) για να διαφημίσουν την πρεμιέρα του ελληνοτουρκικού Survivor: φορτίζοντας, πωρώνοντας και φανατίζοντας το τηλεοπτικό κοινό! Με απίστευτη ελαφρότητα, εθνικοκηρύγματα της πλάκας και πατριδοκαπηλα κλισέ η εκπομπή του καναλιού προμοτάρει το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο αντίπαλοι είναι Έλληνες και Τούρκοι παίκτες… στοχεύοντας στη δημιουργία τεχνητής έντασης!

Την ώρα που κεντρική γραμμή του σταθμού είναι να φύγει η επικίνδυνη για τα εθνικά θέματα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… Μέσα απο τις εκπομπές του το κανάλι πωρώνει τους Έλληνες για να προσελκύσει τηλεθέαση η πρεμιέρα του Survivor!

Ενδεικτικές είναι οι φράσεις που ακούστηκαν στην έναρξη της εκπομπής “Μαζί σου” όπως, θερμό επεισόδιο, τεταμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις, εφιάλτης… Ενταγμένες σε ενα αφελές και χαζοχαρούμενο περιβάλλον που μοναδικό στόχο εχει τη δημιουργία κλίματος μίσους με τον γειτονικό λαό!

Και εύλογα αναρωτιέται κανείς αυτό εννοούν σοβαρότητα όταν μιλούν ή κάνουν συστάσεις για το πώς πρέπει να προσεγγίζονται τα εθνικά θέματα; Απο πότε η ηρεμία έπαψε να ειναι το ζητούμενο στις ελληνοτουρκικες σχέσεις; Ή μήπως η ηρεμία κατακτιέται μέσα απο κηρύγματα μίσους για τους γείτονες μας;

Το επόμενο βήμα ειναι στο “Πανόραμα Survivor” (η εκπομπή που σχολιάζει τα όσα γινονται καθημερινά στο ριάλιτι επιβίωσης) να πιάσει στασίδι ο Ηλίας Κασιδιάρης!

Comments are closed.