Ένοχο το βαν του OPEN – Είναι το ίδιο που χρησιμοποιούν οι “Ράδιο Αρβύλα”

“Κανένα πρόβλημα με Κανάκη” δηλώνουν στο σταθμό και διαψεύδουν ότι θα κινηθούν νομικά

Σε τρεις κατευθύνσεις αναζητά η διοίκηση του OPEN τη διαρροή του υλικού απο τη συνέντευξη Τσιπρα που έφθασε στα χερια των “Ράδιο Αρβυλα”. Το πρωτο ενδεχόμενο ειναι να έφυγε το υλικό μέσω της διαδρομής ΕΡΤ και ΑΠΕ, δεδομενου οτι είχε ζητηθεί απο τα δυο κρατικά Μεσα να παίρνουν εικόνα ταυτόχρονα και απο την ώρα που ο πρωθυπουργός μπήκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Το δεύτερο ενδεχόμενο ειναι η διαρροή να εγινε απο δυσαρεστημένο εργαζόμενο που ανήκει στους απολυμένους του καναλιού το τελευταίο διάστημα.

Και τρίτον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν στο καναλι ειναι η διαρροή να εγινε απο το βαν εξωτερικών μεταδόσεων που μέχρι τοτε έβγαιναν οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές. Κι αυτο διότι το συγκεκριμένο βαν εχει ενοικιαστεί απο τη Θεσσαλονικη και εικάζεται οτι ειναι το ίδιο που χρησιμοποιούν για τις εκπομπές τους οι “Ράδιο αρβυλα” ώστε να φθανει η εικόνα στην Αθήνα και στο καναλι που τους φιλοξενεί!

Τέλος να σημειωθεί οτι δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που διακινούνται στο Διαδίκτυο πως ο σταθμός θα κινηθεί νομικά εναντιον του ΣΚΑΙ για το υλικό που μεταδόθηκε! Μάλιστα πηγές απο το καναλι μετέφεραν στο Enimerosi24 οτι “Ο Κανακης δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στο OPEN… Και αυτο προκύπτει απο τον τροπο που μετέδωσε το υλικό στον αερα μέσω της εκπομπής του”.

Comments are closed.