Από τη Βίκυ Παλαιολόγου που αποκάλεσε “μ@λ@κ@” τον Αντρέα

 

... στη θυμωμένη Στάη

Δικαιολογημένος θεωρείται απο πολλούς ο εκνευρισμός της Έλλης Στάη μετα τη δημοσιοποίηση των διαλόγων της με τον πρωθυπουργό Αλεξη Τσιπρα στο OPEN… Αφου χτυπάει άσχημα στα ματια και τα αυτιά των τηλεθεατών η φράση της δημοσιογραφου: “Θα επρεπε να πολιτευτούμε και μαζί αλλα δεν μου το έχετε προτείνει ακόμα”!

Ειναι γεγονος οτι ο μέσος τηλεθεατής δεν ανέχεται απο τον δημοσιογραφο που ετοιμάζεται να “ανακρίνει” εναν πολιτικό και πολυ περισσότερο τον πρωθυπουργό της χώρας, να επιδεικνύει οικειότητα και να χαριεντίζεται μαζί του!

Ωστόσο ο διάλογος της Έλλης Στάη όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Ραδιο αρβυλα” ειναι “πταίσμα” μπροστά στην αθυροστομία παλαιας παρουσιάστριας του MEGA και συγκεκριμένα της Βικυς Παλαιολόγου οταν απο τον αερα του δελτιου (που παρουσίαζε αρχές δεκαετίας του ’90), κι ενώ μεταδιδόταν ρεπορτάζ, αποκάλεσε μ@λ@κ@ τον Ανδρέα Παπανδρεου αγνοώντας οτι ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα και ακούστηκε!

Μάλιστα τοτε είχε προκληθεί σάλος και υπήρξαν έντονες αντιδράσεις απο πολλές πλευρές (με κορυφαία την αντίδραση της Αυριανής του Κουρή), με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να εξαφανιστεί απο τα δελτία του MEGA!

Comments are closed.