Στην μπανιέρα δυο δυο

Από τον Χιώτη στη Μάνδρου και από τον Μπάμπη στον Άρη, μέχρι το κακόγουστο ρεπορτάζ του Υποφάντη στο δελτίο του ΣΚΑΙ

Την εφιαλτική εικόνα του Νίκου Ευαγγελάτου και της Έλλης Στάη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πριν κάποια χρόνια… έφερε στο νου η απόφαση του ΣΚΑΙ να βγάζει στο δελτιο δυο δυο τους σχολιαστές του! Ολα ξεκίνησαν προχθές Δευτέρα σε ενα δελτιο με φουλ την πολιτική επικαιρότητα και συνεχίστηκε εχθές που οι σχολιαστές έβγαιναν – επίσης, ζευγάρια! Αρχικά βγήκε ο Βασιλης Χιώτης με την Ιωάννα Μάνδρου (που μετέφεραν στους τηλεθεατες το ρεπορτάζ για τον Πολάκη) και στη συνέχεια στο στουντιο μπήκαν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε (για να σχολιάσουν την υπόθεση Πολάκη)!

Τους λόγους της απόφασης δεν τους γνωρίζουμε (και μάλλον δεν έχουν σημασία), διότι το θέαμα για να το πούμε κομψά και διακριτικά, δεν ήταν ωραίο! Καθόλου!

Ωστόσο, μακράν η χειρότερη εικόνα του χθεσινού δελτίου ειδήσεων (ακομη και απο τα ζευγάρια των σχολιαστών που κατα τα άλλα ειχαν και μια χαριτωμενιά σαν μαθητούδια στο θρανίο…) ήταν το ρεπορτάζ του Νίκου Υποφάντη στην πλατεία Κολωνακίου έξω απο το κατάστημα της Eurobank με το μικρόφωνο να ρωτάει τον κοσμο αν θα μπορούσαν να πάρουν δάνειο 100.000 ευρώ όπως ο Πολάκης! Και ειναι η χειρότερη εικόνα, οχι μονο για τον τροπο που ρωτούσε τους πολίτες, αλλά και για το λογκο της Eurobank που φαινόταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ρεπορτάζ (με ολίγη από Τράπεζα Πειραιώς) εγείροντας σοβαρά ερωτήματα…

Comments are closed.