Φέρνει κόσμο ο Κανάκης στον ΣΚΑΪ

 

Ανεβασμένη διάθεση στο πλατό, ανοδική πορεία στα νούμερα

Πρώτο και με διαφορά το «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας. Στο κοινό 18-54 έφτασε 23,1%, 8 μονάδες διαφορά από τον AΝΤ1 που είχε απέναντι ξένη ταινία και τον ALPHA που ήρθε τρίτος στο δυναμικό κοινό με το δημοφιλές Τατουάζ (σε Μπεν Χουρ έκδοση), το οποίο για μισή ώρα έπεφτε απέναντι στους «Αρβύλα», και μετά με την ξένη ταινία. Και στο γενικό σύνολο το «Ράδιο Αρβύλα» πέρασε μπροστά με ποσοστό 23,5% και διαφορά περίπου 5 μονάδες από τον ανταγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή στο κοινό 18-54 αύξησε σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών τη δυναμική της κερδίζοντας 38.000 τηλεθεατές επιπλέον (σύνολο σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών 676.000).

Η τρίτη κατά σειρά εμφάνιση του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ φαίνεται να κερδίζει ολοένα περισσότερο σε νούμερα αφού πολλοί από τους φανατικούς της Δευτέρας που είχαν συνηθίσει το ραντεβού στον ANT1, ανακαλύπτουν τη νέα θέση στον ΣΚΑΪ. Επιπλέον τη συγκεκριμένη μέρα όσοι δεν βλέπουν Survivor και καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος στρέφονται κυρίως προς Master Chef, το πεντάλεπτο πριν την έναρξη της «Αρβύλας» καταγράφεται ότι συγκεντρώνονται στον ΣΚΑΪ.

Comments are closed.