«Να χαμογελάτε γιατί έχετε δουλειά»

Σάλος για έγγραφο του «My Market» στους εργαζόμενους

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιστολή της Περιφερειακής Διευθύντριας Λειτουργίας Καταστημάτων του My Market – Καλεί τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή έχουν δουλειά

Θα προκαλούσε γέλια αν δεν ήταν δύσκολες οι εποχές στα εργασιακά. Και θα προκαλούσε θυμηδία, αν οι αποδέκτες δεν ήταν εργαζόμενοι. Ο λόγος για την επιστολή που απηύθυνε η Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market, που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι αντιδράσεις οφείλονται τόσο στα αιτήματα της διευθύντριας, όσο και για την αναφορά στους εργαζόμενους των 300 ευρώ, που επίσης πρέπει να χαμογελούν γιατί…. «το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο».

Η Περιφερειακή Διευθύντρια ζητά από τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή… «έχουν δουλειά». Μάλιστα, απαντά εκ των προτέρων σε όσους… γκρινιάζουν επειδή παίρνουν 300 ευρώ, καθώς όπως λέει «πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)».

Όπως προκύπτει από την κατακλείδα της επιστολής, η περιφερειακή διευθύντρια προχώρησε στις εν λόγω παραινέσεις, λόγω του μυστικού επισκέπτη που αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε έλεγχο των καταστημάτων αυτόν τον μήνα.

«Ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό»

Ερωτηθείσα από τον Τύπο, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι πράγματι το σημείωμα είναι αυθεντικό, αλλά διευκρίνισε πως αποτελεί πρωτοβουλία της συγκεκριμένης υπαλλήλου και δεν εκφράζει τη γενικότερη στάση και άποψη της εταιρείας αναφορικά με τα εργασιακά θέματα.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.