Κοινή απόφαση Βαρδινογιάννη – Κοντομηνά ο περιορισμός του Βερύκιου

 

Κοινή απόφαση των Βαρδινογιάννη – Κοντομηνά ήταν η μείωση του χρόνου συμμετοχής της ραδιοφωνικής εκπομπής του Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή του ALPHA “Happy Day”. Και απο 30′ που ήταν μέχρι τώρα θα περιοριστεί στα 15′ όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο δημοσιογράφος την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Βερύκιος έκανε λόγο για απόφαση που έχει πάρει αναφέροντας “Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη να σας ανακοινώσω οτι απο την επόμενη Τρίτη (ενν. σήμερα 12 Μαρτίου) θα είμαι μαζί σας μόνο ενα τέταρτο, γιατι έχω κουραστεί” για να συμπληρώσει στη συνέχεια “Δεν θέλω άλλο, δεν μπορώ να αποδεικνύω οτι δεν είμαι ελέφαντας. Έχω φάει πολυ ξύλο στη ζωή μου, δεν θέλω άλλο έχω κουραστεί”.

Σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται οτι υπήρξε δυσαρέσκεια της νέας ιδιοκτησίας του σταθμού για τα όσα ακούγονται στην πρωινή εκπομπή… Δυσαρέσκεια που συμμερίζεται και η πλευρά Κοντομηνά, με αποτέλεσμα να προκύψει η κοινή απόφαση για τη μείωση του χρόνου συμμετοχής του δημοσιογράφου στην εκπομπή του ALPHA.

Τέλος, σύμφωνα με άλλες πηγές λέγεται ότι ενόχλησαν και κάποιες τοποθετήσεις του δημοσιογράφου για σύζυγο αρχηγού κόμματος…

Comments are closed.