Η τηλεοπτική μεταμόρφωση του Μητσοτάκη

Άφιξη ή αποχώρηση είναι η αιτία (από το επικοινωνιακό επιτελείο)…

Μπορεί η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην είχε την ανταπόκριση της τηλεοπτικής κοινής γνώμης, αφού σημείωσε 6,7% τηλεθέαση και την είδαν μόλις 263.000 τηλεθεατές… Κατά κοινή ομολογία όμως ήταν μια καλή συνέντευξη για τον πρόεδρο της ΝΔ, διότι δεν έκανε κανένα λάθος, και εκτός του οτι ήταν προετοιμασμένος, διαβασμένος, ανθρώπινος συναινετικός, και αρκούντως εξομολογητικός, κατάφερε – ίσως για πρώτη φορά, να είναι και άκρως τηλεοπτικός, σε αντίθεση με άλλες συνεντεύξεις ή ομιλίες στο παρελθόν που έβγαινε αφρόντιστος, απρόσεκτος και με πολλά λάθη στην εικόνα του!

Είναι γνωστό ότι οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ήταν καθόλου κολακευτικές για τον ίδιο… Εχει περάσει απο σαράντα κύματα, μέχρι να βελτιωθεί και να φθάσει σε ενα υποφερτό επίπεδο που να μην του προκαλεί ζημιά!

Αυτήν τη φορά το στήσιμο του, ο λόγος του, η ματιά του, η κίνηση των χεριών του, ο τρόπος του και συνολικά η εικόνα του ήταν διαφορετική και κυρίως προσεγμένη! Ειναι σαφές ότι έχει αλλάξει ριζικά και με αλματώδη ταχύτητα! Η προχθεσινή του συνέντευξη στο OPEN το επιβεβαιώνει περίτρανα! Είναι φανερό ότι δέχθηκε τις συμβουλές των ειδικών, τις μελέτησε και κυρίως τις εφάρμοσε με επιτυχία!

Το ίδιο όμως έχει συμβεί και με το περιεχόμενο του λόγου του: Εχει ανανεωθεί σημαντικά και το κυριότερο έχει βελτιωθεί η ποιότητα των επιχειρημάτων του… Σε τόσο μεγάλο βαθμό που όλοι αναρωτιούνται, αν οφείλεται σε νέα άφιξη στο επικοινωνιακό του επιτελείο ή σε αποχώρηση από αυτό; Και ο νοών νοείτω!

Comments are closed.