Ο Βαρβιτσιώτης, ο Κόκκαλης και η Coca Cola

Γιατί ενοχλήθηκε ο εκδότης των “Παραπολιτικών”…

Ενδοπαραταξιακές κόντρες στη ΝΔ προδίδει η επιθετική αναφορά του Γιάννη Κουρτάκη από τη στήλη του στα “Παραπολιτικά” εναντίον του Θωμά Βαρβιτσιώτη, με διττή μάλιστα σημασία. Ο δημοσιογράφος “καρφώνει” τον επικοινωνιολόγο, επειδή – λέει, έχει κάνει “Χοντρή δουλειά στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της ΝΔ… Προτείνοντας διάφορα πρόσωπα, από τα οποία ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις της Νίκης Τζαβέλλα και του καθηγητή Δημήτρη Καιρίδη” και καταλήγει σχολιάζοντας “Το γεγονός ότι και οι δυο έχουν περάσει από το Ίδρυμα Κόκκαλη αποτελεί (σίγουρα) σύμπτωση”!

Και αναρωτιέται κανείς, γιατί είναι μεμπτό να έχει δουλέψει κάποιος στις εταιρίες του Κοκκαλη; Επειδή ο Μαρινάκης τα “έσπασε” μαζί του η ΝΔ θα πρέπει να βγάλει απαγορευτικό να μην την ψηφίζουν και να μην τη στηρίζουν πρωην εργαζόμενοι του ομίλου Κόκκαλη; Δηλαδή η Τζαβέλλα στις προηγούμενες ευρωεκλογές (του 2014) δεν ήταν πρόβλημα, αλλά είναι τώρα; Προφανώς! Αφού και ο ίδιος ο Κόκκαλης όταν συνεργαζόταν με τον Μώραλη δεν ήταν πρόβλημα, έγινε όμως όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Τσίπρα! Ωραία λογική! Αντικειμενική! Γροθιά στα διαπλεκόμενα συμφέροντα! Και ύμνος στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία!

Τώρα ως προς το σκέλος Βαρβιτσιώτη… Εδώ οι κόντρες έχουν να κάνουν και με άλλα θέματα και κυρίως με το ποιοι παίρνουν δουλειές και από ποιους… Άλλωστε όπως εύστοχα γράφει και ο εκδότης των “Παραπολιτικών” στη συνέχεια του ίδιου θέματος: “Ολα στη χώρα είναι είτε παρέα είτε οικογένεια…”!
Λογικά λοιπόν εικάζει κανείς, άλλοτε κερδίζει η μια οικογένεια άλλοτε η άλλη! Έτσι για να υπάρχει ποικιλία! Τώρα ήταν η σειρά της άλλης οικογένειας (που πάει με όλα όπως η Coca-Cola)!

Comments are closed.