Σαρώνει το δελτίο του STAR με τη Ζαχαρέα

 

… το οποίο έχει βρει την ισορροπία μεταξύ κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων

Σαρώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα… Ακόμη και εχθές σε μια ημέρα με έντονη πολιτική επικαιρότητα που οριζόταν από τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis, το δελτίο τερμάτισε πρώτο και με διαφορά από αυτά του ΑΝΤ1 και του ΣΚΑΙ, τα οποία σημειωτέον το πρώτο φιλοξενούσε τον πρώην υπουργό Υγείας του οποίου ο φάκελος πήγε στο αρχείο, Ανδρέα Λυκουρέντζο και το δεύτερο τον επίσης πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο του οποίου ζητείται η άρση ασυλίας από τη Βουλή.

Είναι φανερό ότι το δελτίο του STAR έχει βρει τη συνταγή και κυρίως τη δοσολογία που ικανοποιεί τον τηλεθεατή ο οποίος το βράδυ που επιστρέφει σπίτι του επιθυμεί να ενημερωθεί γρήγορα, σφαιρικά και αντικειμενικά… Αφού καθόλη τη διάρκεια της ημέρας έχει ήδη μια έντονη γεύση της επικαιρότητας, τόσο από το Διαδίκτυο όσο και από τα social media. Ενώ είναι βέβαιο ότι τα πολιτικά θέματα και ειδικά, σκάνδαλα τύπου Novartis είναι συνταγή αποτυχίας για όποιον αφιερώσει παραπάνω χρόνο από τον απολύτως απαραίτητο που χρειάζεται ο τηλεθεατής για να σχηματίσει εικόνα τού τι έχει συμβεί.

Ολα αυτά λοιπόν φαίνεται ότι τα έχουν καταλάβει στο STAR και το δελτίο διαθέτει ισορροπία και μέτρο ανάμεσα στα κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Για αυτό και εχθές το δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα σάρωσε σημειώνοντας μέσο όρο 19,2% και 19,1% στα δυναμικά κοινά, ενώ το παρακολούθησαν 701.000 τηλεθεατές! Ακολούθησε το δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου που σημείωσε 17% και 15,4% στα δυναμικά κοινά και το παρακολούθησαν 596.000 τηλεθεατές. Και τέλος ακολούθησε το δελτίο του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη που σημείωσε μέσο όρο 13,2% και 9,7% στα νεανικά κοινά, ενώ το παρακολούθησαν 464.000 τηλεθεατές.

Comments are closed.