Με fake news θα πορευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές εκτίμησε ο Κυριάκος προβλέποντας ικανοποιητική νίκη για τη ΝΔ

 

Backstage από τη συνέντευξη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον ALPHA

Συνοδευόμενος από τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Κωνσταντίνο Ζούλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στην ώρα του στις εγκαταστάσεις του ALPHA στην Κηφισιά, προκειμένου να παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο δελτίο του σταθμού με τον Αντώνη Σρόιτερ. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο νέος διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Μανώλης Δραινάκης. Το παρών στο κοντρόλ του σταθμού έδωσε και ο Πάνος Κυριακόπουλος που στο τέλος της συνέντευξης συνόδευσε τον πρόεδρο της ΝΔ, μαζί με τους Κοντομηνά, Δραινάκη στην ειδική διαμορφωμένη αίθουσα του τρίτου ορόφου των εγκαταστάσεων (του STAR – ALPHA) για μια πιο χαλαρή συζήτηση συνοδεία ελαφρών ποτών.

Παρόντες ήταν οι δημοσιογράφοι του πολιτικού ρεπορτάζ των δυο σταθμών, δηλαδή, ο Δήμος Βερύκιος, η Λώρα Ιωάννου, η Κάτια Μακρή, αλλά και ο προϊστάμενος του πολιτικού (του STAR) Πέτρος Μποτσαράκος, και φυσικά η διευθύντρια ενημέρωσης του ALPHA Άρτεμης Δήμου, με τον παρουσιαστή των ειδήσεων Αντώνη Σρόιτερ.

Να σημειωθεί ότι η γενική διευθύντρια ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR Μάρα Ζαχαρέα δεν ήταν στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, αφού την ίδια ώρα παρουσίαζε το δελτίο του STAR.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αφού ρώτησε τη γνώμη των δημοσιογράφων για τη συνέντευξη… Εν συνεχεία η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις ευρωεκλογές, με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει σίγουρος ότι η ΝΔ θα έχει «μια ικανοποιητική νίκη»… Εκτιμώντας παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευθεί προεκλογικά με fake news που όσο πλησιάζουμε στις κάλπες διαρκώς θα αυξάνονται!

Τέλος προέβλεψε ότι οι εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο του 2019.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του καναλιού στις 8.35 μμ.

Comments are closed.