Επικίνδυνος

Δεν καταργεί το έθιμο που δολοφονεί αλλά καταργεί πολιτιστικά φεστιβάλ!

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Να τον χαιρόμαστε τον δήμαρχο! Τον Νίκα της Καλαμάτας τον απίστευτο που μπουμπούνισε τη χοντράδα για DNA πριν συμπληρωθεί 24ωρο από το θάνατο του ανθρώπου… Τι να πεις για τον απίθανο!

Που πέρυσι το summer περισσότερο χτυπιόταν και ήταν οργισμένος ο ανεκδιήγητος με το Φεστιβάλ Δρόμου που ακύρωσε στο δευτερόλεπτο (δείτε εδώ) επειδή λέει βγήκαν εκτός χρόνου οι διοργανωτές για κανα μισάωρο και θορυβήθηκαν λέει οι Καλαματιανοί – οι ίδιοι Καλαματιανοί που δεν έχουνε κανένα πρόβλημα με τις λευκές νύχτες που διοργανώνει ο ίδιος με κλαρίνα και κλαμπατσίμπανα μέχρι το πρωί – τότε λοιπόν (το τονίζουμε!) περισσότερο οργίστηκε από τώρα, (κάντε το imagine από τώρα!) που σκοτώθηκε τόσο βάναυσα ένας άνθρωπος!

Από ένα δολοφονικό έθιμο που γίνεται έτσι ανεξέλεγκτα και χωρίς καμία προφύλαξη στο town του! Να το κάνουμε repeat, χωρίς καμία προφύλαξη!

Τι να πεις που είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου και να ανεβαίνεις στα κάγκελα! Είναι στο DNA λέει το έθιμο που σου ρχεται η ρουκέτα στο κεφάλι και στο ανοίγει στα δύο και δεν μπορεί να το καταργήσει γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις!

Είναι να κουφαίνεσαι με τούτους που το μόνο που τους νοιάζει είναι οι ψήφοι και να τα έχουνε καλά με τους ψηφοφόρους τους. Ε, και απλά μέσα σε αυτό το κλίμα και με μοναδική αυτήν την έννοια του φυγε η χοντροπατάτα! Ένας άνθρωπος που νομίζει ότι είναι ο σερίφης της πόλης και κάνει ό,τι γουστάρει! Διότι σου λέει, του ανήκει! Τέτοια μυαλά!

Υ.Γ. Το sorry του δεν το σχολιάζουμε ούτε και το χουμε σε καμιά τρομερή υπόληψη. Διότι πολύ απλά είναι αποτέλεσμα «ξύλου». Που έφαγε από τη ΝΔ!

Comments are closed.