Κύπρος – Serial killer: Σε παιδί ανήκει το πτώμα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Σοκάρει ο «Ορέστης» – «Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι»

Ραγδαίες οι εξελίξεις στις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπου νωρίτερα σήμερα, Κυριακή, ανασύρθηκε μία βαλίτσα εντός της οποίας βρέθηκε ένα πτώμα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πτώμα που εντοπίστηκε ήταν παιδιού, άρα πιθανότητα πρόκειται για την 8χρονη Έλενα Ναταλία Μπουνέα, την οποία ο «Ορέστης» δολοφόνησε μαζί με την μητέρα της.
Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.
Πρόσθεσε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.
Χθες το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar είχε «σαρώσει» την Κόκκινη Λίμνη και κατέγραψε δεδομένα, των οποίων τα αποτελέσματα δόθηκαν σήμερα στις πέντε το πρωί.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ανασύρθηκε ένα τσιμεντομπλόκ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροήν δολοφόνος, παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας όπου ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης του γι άλλες οκτώ μέρες.
Την Παρασκευή είχαν αναχώρησαν από το νησί οι πέντε ειδικοί σύμβουλοι της Scotland Yard, που ήρθαν στην Κύπρο τη Δευτέρα του Πάσχα, κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας, για να συνδράμουν με την εμπειρογνωμοσύνη τους στις έρευνες.
Οι εμπειρογνώμονες επισκέφθηκαν τα τέσσερα σημεία, δηλαδή το Μεταλλείο Μιτσερού, την Κόκκινη Λίμνη, τη Λίμνη Μεμή και το πεδίο βολής Ορούντας.
Σοκάρει ο «Ορέστης»
Με προκλητικά λόγια που σοκάρουν απευθύνεται ο serial killer της Κύπρου στους αξιωματικούς της αστυνομίας για τη φρίκη και το θάνατο που σκόρπισε.
«Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι», τους είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν τη Μεγάλη Πέμπτη ο serial killer είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο για την ανανέωση της διαταγής κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δύο ανακριτές και τους είπε: «Σκότωσα κι άλλες. Να πάτε να βρείτε πού είναι».
Πράγματι από εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με υποδείξεις του κατά συρροήν δολοφόνου, άρχισαν να ανασύρονται οι βαλίτσες του θανάτου από την Κόκκινη Λίμνη.
Πηγή tovima.gr

Comments are closed.