Δεν θα αφήσει σε ησυχία την κυβέρνηση ο ΣΚΑΙ

 

Μόνος του και όλοι τους…

Σκληρή “μπάλα” έχει ξεκινήσει να παίζει ο ΣΚΑΙ ενόψει ευρωεκλογών, τοπικών και περιφερειακών… Και όπως όλα δείχνουν, δεν θα αφήσει σε ησυχία κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ! “No mercy” λένε στο Φάληρο! Και το επιβεβαιώνουν τα δυο επανωτά γκολ του τελευταίου τετραημέρου! Για την ακρίβεια 1+1 (γκολ), αφού του Παπαχελά η έρευνα για το Μάτι (ήταν η γκολάρα), επαναφέροντας την τραγωδία στην επικαιρότητα, με την κυβέρνηση να τρέχει ασθμαίνοντας και ψελλίζοντας ότι το τάιμινγκ ήταν ύποπτο… Πάντως τα ερωτήματα ήταν αμείλικτα!

Οι χθεσινές εξαγγελίες για τις 120 δόσεις βοήθησαν σημαντικά να αλλάξει η ατζέντα, αλλά την ίδια ώρα στα social media γίνεται χαμός με τις δυο φωτό που έχει ανεβάσει ο Άρης Πορτοσάλτε και απεικονίζουν κάποιον σκαφάτο με πούρα να απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο δημοσιογράφος δεν αναφέρεται πουθενά ότι είναι ο Τσίπρας στις φωτογραφίες, αλλά όλοι το θεωρούν δεδομένο!

Με τον ΣΚΑΙ λοιπόν να έχει μπει δυναμικά στην προεκλογική περίοδο, δείχνοντας τα “δόντια” του… Και την κυβέρνηση που έτσι κι αλλιώς είναι σε φθίνουσα πορεία, και σε αμυντική θέση, τη βελόνα κολλημένη ζητώντας debate και μετρώντας την τηλεθέαση του Μητσοτάκη στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις για να ισοσκελίσει (;) τη διαφορά από τις δημοσκοπήσεις… Η φράση του Πολάκη “Μόνος μου και όλοι σας! Σας έχω” κάλλιστα μπορεί να υιοθετηθεί από το Φάληρο και να γίνει το νέο μότο του ΣΚΑΙ!

Αν συνεχίσει έτσι (ο ΣΚΑΙ) και με την κυβέρνηση να επιμένει στο εμπάργκο δεν υπάρχει σωτηρία (για την κυβέρνηση)! Το ONETV του Μαρινάκη θα αποδειχθεί παιδική χαρά!

Comments are closed.