Παίρνει το αίμα του πίσω ο Αδωνης

… μετά από τρία χρόνια που πάτησε το πόδι του στο φουσκωτό του Πρετεντέρη

Η αποκάλυψη των διακοπών του πρωθυπουργού με τη θαλαμηγό Παναγόπουλου τον Αύγουστο του 2018 ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη να πάρει το αίμα του πίσω, μετά το μπουλινγκ που κατά δήλωση του έχει υποστεί τα τελευταια τρία χρόνια εξαιτίας μιας τυχαίας βόλτας με το φουσκωτό του Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης περισσότερο και από την αντιπολιτευτική ευκαιρία που του δόθηκε με τη δημοσίευση των φωτογραφιών για να ασκήσει σκληρή κριτική στον Τσίπρα… Επέλεξε να κρατήσει και να αναδείξει την αδικία που υπέστη, αλλά και το συναίσθημα της δικαίωσης με τρία χρόνια καθυστέρηση για τις επιθέσεις που δέχθηκε όταν ο ίδιος ανέβηκε στο φουσκωτό του δημοσιογράφου των “ΝΕΩΝ”.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναρωτήθηκε, “Απαγορεύεται ο πρωθυπουργός να είναι σε μια θαλαμηγό” και απαντά “Θέλω να είμαι ειλικρινής, όχι δεν απαγορεύεται. Αρκεί να είναι δημόσιο και να ξεκαθαρίσει ο ίδιος ότι δεν θεωρει κακό να ειναι σε θαλαμηγό. Και άρα δεν μπορεί να κατηγορούν και τους άλλους. Το λέω διότι εγώ προσωπικά έχω δεχθεί ενα απίστευτο μπούλινγκ απο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο εδώ και τρία χρόνια, διότι μια χρονιά που ήμουν στη Μύκονο έκανα το λάθος να ανέβω σε ενα φουσκωτό του Γιάννη Πρετεντέρη. Ενα φουσκωτό έξι μέτρων. Βγήκε μια φωτογραφία από εναν παπαράτσι και με είχαν ο periodista, ο Καμμένος, ο Παππάς, ο Τσίπρας… όλοι! Επειδη τόλμησα να πατήσω στο φουσκωτό. Ειναι δυνατόν να κατηγορείς τον άλλον που μπήκε στο φουσκωτό και ‘συ ο εκπρόσωπος των φτωχών κατά των ελίτ να μας το κρύβεις”;

Η φωτογραφία είναι του πρακτορείου NPD

Comments are closed.