Το “Πρώτο Θέμα” για την «Εφημερίδα των Συντακτών»

“Αμφισβητούν ακόμα τις φωτογραφίες”

Στη στήλη «πολιτικά παρασκήνια» του σημερινού φύλλου, ένα σχόλιο προσπαθεί να υποστηρίξει πως ο πρωθυπουργός νοίκιασε το σκάφος και πήγε ινκόγκνιτο διακοπές με την οικογένειά του

Τόση ήταν η σπουδή φιλοκυβερνητικών μέσων να υπερασπιστούν τον πρωθυπουργό στην υπόθεση με τις διακοπές του σε θαλαμηγό εφοπλιστή, που ακόμα και μετά την επιβεβαίωση της είδησης από την Κατερίνα Παναγοπούλου, το απόγευμα της Δευτέρας, τα σχόλια στις εφημερίδες δημοσιεύφθηκαν σήμερα… απαράλλαχτα.

Ο λόγος για την Εφημερίδα των Συντακτών, που στην σελίδα 8 του σημερινού της φύλλου, στην στήλη «Πολιτικά Παρασκήνια» και με την υπογραφή «ΝΟ.ΡΑ.» γράφει τα εξής: «Βρήκαν (λέει), ένα χρόνο μετά (!), φωτογραφίες – ντοκουμέντα (;;;), με τον πρωθυπουργό σε γιοτ εφοπλιστή (;) και ξεκίνησαν Πορτοσάλτε και Άδωνις ένα ρεσιτάλ λαϊκισμού. Αν, ξαναλέμε αν, οι φωτογραφίες είναι αληθινές και αν, ξαναλέμε αν, σε αυτές φαίνεται πράγματι ο Α. Τσίπρας με τον γιο του, το ενδεχόμενο να πήρε την οικογένειά του ινκόγκνιτο, να νοίκιασε ένα σκάφος (αυτά περί «θαλαμηγού» είναι τουλάχιστον άξεστος λαϊκισμός) και να έκανε διακοπές μαζί τους, το αποκλείουμε; Και αν, λέμε αν, ισχύει αυτό, πού είναι το μεμπτό; Έλεος πια! Είπαμε να γίνει προεκλογική εκστρατεία υπέρ της Ν.Δ. στο ΣΚΑΪ, αλλά ο λαϊκισμός έχει και τα όριά του. Εκτός αν είναι σαν τη βλακεία, ακατανίκητος».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως σε μονόστηλο σε προηγούμενη σελίδα (σελ.4) της «ΕΦΣΥΝ» δημοσιεύεται η είδηση, με τίτλο «Απάντηση Παναγοπούλου για τις φωτογραφίες».
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.