Φεύγει από τον ΣΚΑΙ η Λυμπεράκη

 

Εχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη Νίκη Λυμπεράκη στον ΣΚΑΙ. Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας που λήγει στις 30 Ιουνίου δεν θα ανανεωθεί με απόφαση και των δυο πλευρών. Η δημοσιογράφος ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου, κλείνοντας έναν απο τους πιο σημαντικούς κύκλους στη δημοσιογραφική της καριέρα και θα επιχειρήσει το επόμενο βημα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της που ειναι η παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

Άλλωστε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ, είναι επειδή η καρέκλα της κεντρικής παρουσιάστριας είναι καλυμμένη από τη Σια Κοσιώνη για τα επόμενα χρόνια! Σε συνδυασμό λοιπόν με την απόφαση του σταθμού να “παγώσει” το project του ΣΚΑΙ24 που εκεί θα είχε θέση κεντρικής παρουσιάστριας, λέγεται ότι οδηγήθηκε στην απόφαση να κυνηγήσει το όνειρο της εκτός Φαλήρου!

Σημειώνεται ότι η Νίκη Λυμπεράκη – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής, δηλαδή πέρυσι το καλοκαίρι, είχε δεχθεί πρόταση από το OPEN πριν το κανάλι αποφασίσει να συνεργαστεί με την Ελλη Στάη, αλλά τότε η δημοσιογράφος – προφανώς, δεν ήταν έτοιμη για το μεγάλο βήμα, με αποτέλεσμα να αρνηθεί να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Φαίνεται λοιπόν ότι το διάστημα που μεσολάβησε, παράλληλα με τη διαπίστωση ότι οι μετοχές της στον ΣΚΑΙ είναι σε φθίνουσα πορεία, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο της… Ωστόσο δεν αποκλείεται – σύμφωνα με ορισμένες πηγές, να εχει κάνει ήδη κάποια ραντεβού με άλλους σταθμούς, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους, χωρίς να αποκλείεται κάτι παραπάνω, δεδομένου ότι η συγκυρία δεν επιτρέπει την εγκατάλειψη δουλειών αν δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση! Και στην περίπτωση της Νίκης Λυμπεράκη η μόνη εναλλακτική πρόταση που την ενδιαφέρει είναι η παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων!

Comments are closed.