Τρόμος σε πτήση από Κόσοβο προς Ελβετία

Αεροσυνοδός «απογειώθηκε» από τις αναταράξεις

Δείτε βίντεο μέσα από το αεροπλάνο – Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις αναταράξεις που είχαν διάρκεια πέντε λεπτά

Τις στιγμές τρόμου σε πτήση από το Κόσοβο στην Ελβετία λόγω των σφοδρών αναταράξεων κατέγραψαν επιβάτες του αεροσκάφους της εταιρείας ALK Airlines.

Το βίντεο μέσα από την πτήση που είχε απογειωθεί από την Πρίστινα με προορισμό τη Βασιλεία ξεκινά με τους επιβάτες να είναι ήδη τρομοκρατημένοι από τις αναταράξεις.

Ξαφνικά το αεροπλάνο ταρακουνιέτα τόσο βίαια ώστε μια από τις αεροσυνοδούς που βρισκόταν στο διάδρομο με το τρόλεϊ γεμάτο νερά, καφέδες και αναψυκτικά κυριολεκτικά να «απογειωθεί».

Σύμφωνα με την Μιριέτα Μπάσα, την επιβάτιδα που κατέγραψε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης, από τις αναταράξεις ξεκόλλησαν καθίσμστα, έσπασαν ζώνες ασφαλείας ενώ ορισμένοι επιβάτες τραυματίστηκαν.

Η ίδια δήλωσε σε ελβετική ιστοσελίδα ότι οι αναταράξεις ξεκίνησαν μισή ώρα μετά την απογείωση και διήρκησαν περίπου πέντε λεπτά.

«Οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν. Μια αεροσυνοδός χτύπησε στο ταβάνι. Φλιτζάνια άρχισαν να πετάνε δεξιά-αριστερά και ορισμένοι κάηκαν από το καυτό νερό» περιέγραψε όσα συνέβησαν η Μπάσα.

Ένας από τους συνολικά δέκα τραυματίες ήταν, μάλιστα, ο σύζυγός της οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα.


Πηγή:protothema.gr

Comments are closed.