Οταν η θυγατέρα Μητσοτάκη έδωσε το τηλέφωνο της στον Κικίλια για να του ευχηθεί ο Κυριάκος

Οι πολιτικές παρουσίες στο γάμο του βουλευτή της ΝΔ και πού τον τοποθετούν στο εσωκομματικό τοπίο

Πέρα από τις στυλιστικές εμφανίσεις ο γάμος Κικίλια – Μπαλατσινού είχε και πολιτικό ενδιαφέρον άξιο σχολιασμού! Κι αυτό διότι από τη σύνθεση των καλεσμένων εξάγονται ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τις εσωκομματικές ισορροπίες, αλλά και το προφίλ του γαμπρού! Με άλλα λόγια στο όμορφο προαύλιο του ναού των Αγίων Ισιδωρων η παρουσία πολιτικών στελεχών προσφερόταν για να δει κανείς πώς τοποθετείται ο Βασίλης Κικίλιας στο εσωκομματικό τοπίο!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη τίμησε το ζευγάρι με την παρουσία της, αλλά θα μπορούσε να πει κανεις ότι αυτό οφείλεται και στο ότι το νυφικό ήταν Zeus and Dione! Ο Τάκης Θεοδωρικάκος (του πολύ κλειστού μητσοτακικού κύκλου) όμως σίγουρα επιβεβαίωνε την καλή σχέση του γαμπρού με τον Πρόεδρο. Αλλωστε, ακριβώς τη στιγμή που το ζευγάρι βγήκε από την εκκλησία και κατέβηκε στο προαύλιο για να δεχτεί τις ευχές, η κόρη Μητσοτάκη έτρεξε να δώσει το τηλέφωνο της στον Βασίλη Κικίλια, αφού στη γραμμή ήταν ο Κυριάκος!

Σαμαράς και Αδωνις έδειξαν βέβαια τους στενούς δεσμούς με τη συγκεκριμένη πτέρυγα της ΝΔ (άλλωστε ο γαμπρός ήταν υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά)… Δεν έμεινε όμως ασχολίαστη ούτε η παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου αλλά και του παλιού καραμανλικού Πέτρου Μολυβιάτη.

Συμπέρασμα; Κεντρικός παίκτης ο Κικίλιας!

Comments are closed.